Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu, reacţie după ce Viorica Dăncilă a spus că a fost trădată: "Nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr”

Ciolacu, reacţie după ce Viorica Dăncilă a spus că a fost trădată: "Nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a comentat în exclusivitate la Antena 3, în cadrul emisiunii "Subiectiv” declaraţiile fostului premier Viorica Dăncilă care a dezvăluit că a fost trădată de colegii din PSD.

Ciolacu, reacţie după ce Viorica Dăncilă a spus că a fost trădată: "Nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr”
de Claudia Popovici    |    21 Ian 2021   •   20:26

Fostul premier Viorica Dăncilă a dezvăluit la Antena 3 cum a fost trădată de colegii din PSD la moţiunea de cenzură în urma căreia a fost înlăturată din funcţia de prim-ministru.

Fostul lider al PSD spune că nu face aceste lucruri publice din răzbunare, ci pentru că partidul se poate reclădi doar prin cunoaşterea adevărului.

În replică, Marcel Ciolacu a precizat că un preşedinte de partid când pierde alegerile îşi pune demisia pe masă. Mai mult, Ciolacu a declarat că nu are nimic ce să îi reproşeze fostului premier cu care nu vrea să intre în discuţii pentru că el cunoaşte un alt adevăr.

"Eu nu am jignit niciodată femei. Am multe defecte mai puţin acest defect. Moţiunea de cenzură a trecut. De la organizaţia din Olt condusă de domnul Stănescu sau de la organizaţia din Buzău condusă de mine nu a plecat niciun parlamentar.

Oricâtă frustrare avea, oricâtă supărare avea nu poţi să inventezi altă matematică decât cea existentă. Domnul Tăriceanu a ieşit de la guvernare şi în momentul acela a rămas un vid, matematic, de voturi.

Era foarte greu de gestionat că acea moţiune de cenzură să nu treacă, mai ales pe o emoţie colectivă pe care o cunoaştem, faptul că actualul preşedinte al României a câştigat cu 67%. Se crease un val de emoţie politică şi în parlament. Nu vreau să dau justificări, nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Viorică Dăncilă rupe tăcerea la Antena 3: "Paul Stănescu m-a trădat din prima clipă, Marcel Ciolacu a dirijat moţiunea de cenzură"

Viorica Dăncilă a oferit un interviu amplu jurnalistului Răzvan Dumitrescu, în care a vorbit despre trădările colegilor ei de partid, care au dus la căderea guvernului pe care îl conducea, la sfârşitul anului 2019.

"Dacă voiam răzbunare, veneam cu aceste dezvăluiri înaintea alegerilor locale, sau parlamentare. Este un demers pentru adevăr. Consider că PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a ceea se s-a întâmplat în trecut", spune Viorica Dăncilă. Fostul premier i-a acuzat de trădare pe actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi Paul Stănescu, secretarul general al aceluiaşi partid", a spus Viorica Dăncilă.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close