x close

Marcel Vela, reacție la acuzațiile făcute de Carmen Dan: "Am respectat legea, chiar am verificat ca nu cumva să fi încălcat vreun articol de lege"

17 Feb 2020   •   16:50
Marcel Vela, reacție la acuzațiile făcute de Carmen Dan: "Am respectat legea, chiar am verificat ca nu cumva să fi încălcat vreun articol de lege" Foto: gov.ro

Marcel Vela a răspuns la acuzațiile lansate de Carmen Dan, fostul ministru de Interne, referitoare la delegarea atribuțiilor. 

”Știți că există instituția delegării de competențe, asta nu înseamnă că nu mai conduci pe cel care a fost delegat. L-ai împuternicit ca să exercite o activitate. Am totuși o experiență în administrație, și ca primar, și ca prefect, poți să delegi competențele tale ca instituție. Acest lucru nu înseamnă că tu, ca și manager de instituție nu mai știi ce se întâmplă acolo, pentru că celui care răspunde de respectivele competențe delegate îi ceri oricând detalii, raport, situații, activități, evaluări. Am respectat legea, chiar am verificat ca nu cumva să fi încălcat vreun articol de lege.” a spus Marcel Vela, în timpul audierilor. 

Citiți și Carmen Dan, critici la adresa lui Marcel Vela: "De la preluarea mandatului, a avut un singur obiectiv: de a-şi asigura o campanie electorală. Tot ce face e doar pentru imagine"

Citeşte mai multe despre:

Marcel Vela carmen dan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati