Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină, după declarațiile șefilor din Poliție: "Am așa o lehamite. Mi-a fost rușine"

Marian Godină, după declarațiile șefilor din Poliție: "Am așa o lehamite. Mi-a fost rușine"

Marian Godină a reacționat într-un articol pe blogul său personal, după declarațiile șefilor din Poliția Română și Ministerul de Interne cu privire la întâlnirea șefului IGPR cu fratele liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Marian Godină, după declarațiile șefilor din Poliție: "Am așa o lehamite. Mi-a fost rușine"
Sursa foto: Facebook / Marian Godină
de Alin Tarnovschi    |    28 Aug 2020   •   13:45

Șefii din IGPR și MAI au confirmat întâlnirea din noapte cu Elvis Pian, însă au descris-o ca fiind o acțiune de prevenire.

"Primul a luat cuvântul domnul Despescu, persoană ale cărei apariții publice mă duce mereu cu gândul că a avut curajul să dea în judecată ministerul pentru sporul de doctorat, doctorat despre care se spune că a fost plagiat. A vorbit mai nimic, despre grija fată de nobilii cetățeni și a lor sănătate. Mi-era mie jenă să ascult.

Aaa…ca să nu uit, la un moment dat, secretarul de stat a făcut referire la niște mandate care au fost respinse de instanță. Nu știu câți ați prins treaba aia, dar aia a sunat ca un fel de „noi am vrut să ne facem treaba, dar nu ne-a lăsat instanța”. După fraza aia, mă aștept ca CSM să ia poziție pentru apărarea prestigiului magistraților și să-i explice domnului sus menționat că mandatele se dau în niște condiții și cu niște probe.

A urmat șeful Poliției Române care i-a mulțumit domnului Despescu, numindu-l „ministru”, probabil din cauza emoțiilor sau poate că știe mai bine decât noi care e ierarhia de facto în minister. Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine.

Marian Godină, despre întâlnirea șefilor din Poliție cu interlopii clanului Duduianu

Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi? Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Și mai ales, de ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?

De ce nu pot să tac? E simplu: de fel nu prea îmi pot ține gura, dar acum cu atât mai mult sunt afectat de situația asta. Imaginea Poliției e tot mai jos, iar mascații sunt văzuți ca bocitoarele de la priveghi. Păcat de oamenii de la talpa instituției, cei care duc greul și în capul cărora se sparg prostiile pe care le fac alții.

Da, a fost o situație specială, dar dacă nu știai să o rezolvi, te puteai cere acasă. Deși rezolvări erau multiple, fără circ, fără scandal și fără întâlniri nocturne. Sau am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea?

Cică s-a mers pe prevenire. Serios? Dar cu omul care merge fără mască cu autobuzul mai face cineva prevenire? Cu miile de români amendați în pandemie, pe bună dreptate amendați, s-a întâlnit cineva să-i roage să respecte legea? Am așa o lehamite…", a scris Marian Godină pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close