Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină, mesaj aspru pentru pietoni: Cu ce o să mă ajute dacă pe cruce o să scrie "Aici odihnește cel ce a avut prioritate!”

Marian Godină, mesaj aspru pentru pietoni: Cu ce o să mă ajute dacă pe cruce o să scrie "Aici odihnește cel ce a avut prioritate!”

Marian Godină, mesaj aspru pentru pietoni: Cu ce o să mă ajute dacă pe cruce o să scrie "Aici odihnește cel ce a avut prioritate!”
Sursa foto: Foot: facebook.com/godinamarian
27 Mar 2016   •   10:52

Marian Godină a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa pietonilor care traversează prin locurile special semnalizate însă fără să se asigure.

”Am postat mai demult un text în care relatam cum am sancționat un pieton, deși acesta traversase pe trecere semnalizată prin marcaj și indicator. L-am sancționat pentru că a traversat fără să se asigure. Mai pe românește, s-a aruncat pe trecere ca în piscină.  (...) Unii înțeleg că trebuie să te asiguri doar când treci pe la colțul străzii, în lipsa trecerilor de pietoni, eu am înțeles că trebuie să te asiguri indiferent pe unde ai trece, chiar și pe trecere”, a scris Godină pe Facebook.

Marian Godină a scris că, în cariera sa de polițist rutier, a fost ”la mult mai multe accidente cu pietoni accidentați pe trecere, decât la accidente cu pietoni loviți traversând aiurea prin loc nepermis”.

”De ce oare? E lesne de înțeles: cei care traversează printre mașini, aiurea, deși încalcă legea și se expun mult mai tare la accidente, se asigură temeinic. Acum sper să nu înțeleagă cineva că încurajez traversarea prin locuri nepermise!!! Am prioritate, DA. Dar cu ce o să mă încălzească prioritatea aia pe patul de spital??? Sau mai rău, cu ce o să mă ajute dacă pe crucea mea o să scrie "Aici odihnește cel ce a avut prioritate"? Când traversați pe trecere, închipuiți-vă că treceți calea ferată. Asigurați-vă cât e nevoie și dacă vedeți că Dorel nu prea mai poate opri...mai așteptați”, a scris polițistul.

 

EU NU VOI FI NICIODATĂ LOVIT PE TRECERE!Am primit numeroase mesaje din partea brașovenilor în care mi se cerea o părere...

Posted by Marian Godina on 27 Martie 2016

 

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close