Antena 3 Actualitate Marian Godină şi-a dezvăluit salariul: "Vi se pare mult pentru un poliţist de la mascaţi?"

Marian Godină şi-a dezvăluit salariul: "Vi se pare mult pentru un poliţist de la mascaţi?"

de Georgiana Adam    |    26 Feb 2021   •   16:28
Marian Godină şi-a dezvăluit salariul: "Vi se pare mult pentru un poliţist de la mascaţi?"

Marian Godina a făcut public, pe blogul personal, salariul pe care îl încasează după 15 ani în Poliţie, din care 12 ani petrecuţi la rutieră, şi 3 ani la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Marian Godină a dezvăluit a spus pe blogul său salariul pe care îl câştigă după ce acum ceva timp a spus, tot pe blog, că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară o mărire de salariu, în condițiile în care consideră că banii care îi primește ca polițist sunt suficienți.

Atunci mesajul său a creat revoltă în rândul colegilor care au ieşit la proteste în stradă.

Marian Godină şi-a dezvaluit salariul: "Vi se pare mult pentru un poliţist de la mascaţi?"

"Legat de salarii, caci si despre ele se vorbeste ca ar fi foarte mari, am sa dau exemplu salariul meu de luna trecuta. Am luat salariu 4.400 de lei. Ca sa nu mai fie nevoie sa raspund comentariilor in care voi fi intrebat daca nu mai am si alte sporuri, norme de hrana etc, scriu aici ca cei 4.400 de lei reprezinta totalul banilor intrati pe card. Adica e acolo inclus tot", a dezvăluit Marian Godină pe blogul personal.

Marian Godină: "Am 15 ani vechime în poliţie. Nu am depăşit niciodată 4.900 de lei"


"Am 15 ani vechime in politie, din care 12 petrecuti la rutiera, numai in strada, si 3 la Serviciul pentru Actiuni Speciale. Pentru acuratete, pot spune ca salariul difera de la luna la luna, in functie de orele de week-end lucrate. Asadar, sunt luni in care am ajuns la salariul de 4800 de lei, chiar si 4900, dar niciodata nu am depasit aceasta suma", a explicat Marian Godină.

Marian Godină: "Mie mi se pare că e destul de mic, ţinând cont de riscuri""Vi se pare mult ca un politist de la "mascati" sa aiba salariu de 4400 de lei? Repet, asta e salariul complet, cu toate sporurile si cu tot cu norma de hrana. Mie mi se pare ca e destul de mic, tinand cont de riscuri, de faptul ca imi petrec multe nopti, sambete, duminici si sarbatori la munca", a mai spus politistul.

El a mai explicat apoi că de multe ori este chemat la serviciu, la câte o percheziţie sau alte misiuni din timpul său liber.


"Ba mai mult, se intampla ca de multe ori sa fiu chemat din timpul liber la cate o perchezitie sau alta misiune. La finalul misiunii, scriu intr-un registru cate ore am fost la serviciu si, in termen de 60 de zile, sunt obligat sa imi iau acele ore liber. Doar cand e posibil, ca nu-i posibil mereu. Deci orele suplimentare, (se aduna destul de multe in fiecare luna) nu se platesc, ci se compenseaza cu timp liber", a mai spus Marian Godină pe blogul sau personal.

Cisteşte şi: Marian Godină, despre protestul poliţiştilor: "Mergeți la privat că se dau sporuri babane!"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close