x close

Marius Ghidel a trăit mai multe experiențe de decorporalizare: „Dacă în tine e doar iubire, nimeni nu te poate ataca”

de S.T.    |    08 Iun 2019   •   21:24
Marius Ghidel a trăit mai multe experiențe de  decorporalizare: „Dacă în tine e doar iubire, nimeni nu te poate ataca” 534 Foto: captură Antena 3

Experienţele de decorporalizare au fost studiate de oamenii de ştiinţă de la Universităţi celebre din lume. Un grup de voluntari a fost supus unor experienţe care au dovedit în ce condiţii un om se poate decorporaliza.

Specialiştii unei Universităţi din Suedia studiază în detaliu cazul românului Marius Ghidel. Acesta a trăit mai multe experiențe de  decorporalizare.

Medicii spun că oamenii ajung să perceapă, cu ajutorul creierului, propriul corp ca pe o parte a sinelui. În urma experienţelor sale de decorporalizare, Marius Ghidel a publicat învăţăturile sale, felul în care şi-a schimbat modul de viaţă, ce trebuie să facem să trăim în armonie. 

„Dintotdeauna am fost puțin mai ciudat, dar atunci când ai experiențe dincolo de moarte când te întorci vezi lucrurile altfel și schimbi prioritățile.

Lumea nu mai este prioritară pentru tine. Ca să poți să ajungi în aceste stări trebuie ca lumea să nu fie importantă pentru tine,adică să nu îi acorzi toată atenția ta și să nu pui la suflet.

Oricine poate să aibă asemenea experiențe, oricine poate să călătorească în timp”, a spus Marius Ghidel, sâmbătă seară, la emisiunea „Voi cu Voicu”.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Citeşte mai multe despre:

Universitate Voluntari
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati