Antena 3 CNN Actualitate "Marea mea avere este scrum acum!". Mărturia unui supravieţuitor din Crevedia, care a rămas fără casă

"Marea mea avere este scrum acum!". Mărturia unui supravieţuitor din Crevedia, care a rămas fără casă

Un supravieţuitor al exploziei de la Crevedia, care a rămas fără casă, a povestit la Antena 3 CNN că a rămas fără marea sa avere, casa părintească şi o bibliotecă în care avea 3500 de cărţi.

de Cristi Popovici    |    01 Sep 2023   •   14:44

"Asta a fost casa mea. Ce a mai rămas din ea. Vreau să mi se asigure nivelul pe care, părinţii mei, o viaţă, mi l-au creat şi pe care eu l-am continuat. Patronul, Ionuţ, a fost la mine în casă şi ştie foarte bine în ce condiţii trăiam, cine eram şi mai ales marea mea avere: o bibliotecă de peste 3.500 de volume.

Toate sunt scrum acum. Aud o versiune care mă îngrozeşte. Am vorbit şi cu primarul acum. Cu containere. Să stea ei în containere! Ei să stea! Mie să îmi asigure nivelul la care am fost", a declarat Constantin Gavrilescu, bărbatul din Crevedia rămas fără casă în urma tragediei.

Citeşte şi: Primele imagini cu ce a rămas în urma exploziilor de la Crevedia. Oamenii au avut voie, pentru prima dată, să se întoarcă în case

Astăzi, la şase zile de la explozia de la Crevedia, oamenii ale căror case au fost afectate de tragedie au fost lăsaţi să se întoarcă în gospodării pentru a evalua pagubele.

Oamenii așteaptă ajutoarele promise de la Guvern, de la Consiliul Județean Dâmbovița, cât mai repede, pentru a-și putea reconstrui locuințele și nu acceptă varianta care s-a tot vehiculat, aceea de a li se oferi containere în care să locuiască.

×
Subiecte în articol: explozia de la Crevedia
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close