Antena 3 CNN Actualitate Unchiul lui Raul a povestit întregul film al morții băiețelului. Copilul ar fi vrut să devină pompier când ar fi crescut

Unchiul lui Raul a povestit întregul film al morții băiețelului. Copilul ar fi vrut să devină pompier când ar fi crescut

Marius, unchiul lui Raul, a povestit cum s-a petrecut întregul film înfiorător al morții copilului. Familia din România este devastată.

Unchiul lui Raul a povestit întregul film al morții băiețelului. Copilul ar fi vrut să devină pompier când ar fi crescut
Sursa foto: 7sur7.be
de Ioana Mircea    |    18 Apr 2023   •   16:03

Marius Micu, unchiul lui Raul, băiețelul care a fost omorât de tatăl său vitreg și aruncat pe fundul unei ape din Belgia, a povestit pentru o publicație locală cum s-a petrecut totul.

El spune, că sora mai mare a lui Raul este în șoc și că familia din România încearcă să o ajute.

"Mama mea a ținut legătura cu ei prin telefon. Ea a sunat-o regulat pe sora mea și-a văzut și nepoții crescând pe ecran. La un moment dat, mama a observat că Raul nu era acolo. Sora mea s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Odată a spus că Raul era la duș, alta dată se juca afară cu prietenii și altă dată că dormea ​​deja.

Citește și: ”A descris acel sunet de mai multe ori! Era exact ca într-un film de groază” Ce a povestit Ioana, sora lui Raul, copilul ucis de părinți în Belgia 

La început, mamei nu i s-a părut suspect. Dar s-a repetat. Deoarece nu l-a mai văzut pe Raul, a întrebat-o pe sora mea dacă îl poate lăsa pe Raul să o sune înapoi. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Mama a întrebat-o în mod firesc de ce Raul nu a sunat-o înapoi. Apoi sora mea a spus că bateria telefonului mobil este descărcată. Avea mereu o explicație. Erau minciuni, desigur", a povestit Raul.

Întregul adevăr avea să iasă la iveală printr-un mesaj pe WhatsApp, în momentul în care mama lui Raul începuse să devină sătulă de întrebările celorlalți.

"Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată"

Marius a spus că familia din România a devenit din ce în ce mai îngrijorată pentru că nu îl mai vedeau pe Raul în cadrul apelului video.

"Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată. Una dintre surorile mele a întrebat-o ce se întâmplă cu Raul. Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp. Ea a întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul, pentru că acesta era mort din 31 ianuarie, fiind ucis de iubitul ei”, a povestit unchiul băiatului.

Marius le-a dat polițiștilor fotografii cu sora sa și copiii ei, dar și cu tatăl vitreg al acestora. Polițiștii le-au găsit acasă pe sora lui Marius și pe fiica acesteia. Ele au fost duse la secție, unde copila a spus tot ce s-a întâmplat.

"Tatăl său vitreg și-a pierdut slujba la o măcelărie în ianuarie. Nu a suportat nimic. Într-o zi s-a enervat pentru că micuții făceau prea mult zgomot în timp ce se jucau. Bărbatul l-a atacat mai ales pe băiat. Ea ar fi primit și câteva lovituri, dar băiețelul a suferit zile întregi. Ea a povestit cum l-a văzut pe Raul fiind pedepsit cu apă cu gheață, apă fierbinte și bătut cu o centură.

A ajuns să-și vadă frățiorul murind. Ea a spus că tatăl ei vitreg a ascuns trupul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un dormitor. Aici au lăsat corpul două sau trei zile. Apoi, micuța Ioana l-a urmărit pe Nicu (n.r. tatăl vitreg al victimei) tăind cadavrul lui Raul, complet înțepenit, pentru a-l pune într-o geantă sport neagră Puma, pe care ulterior l-a aruncat în apă”, a explicat Marius.

Familia din România este devastată de durere, însă se bucură că bărbatul a fost reținut de polițiști în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Raul a fost un copil atât de fericit. Chiar anul trecut, am mâncat pizza împreună în vacanță în România. Raul era un copil iubit. A visat să devină pompier într-o zi. Din păcate, i-au fost luate toate visele”, a spus Marius, potrivit sur7.be.

×
Subiecte în articol: Belgia crimă
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close