Antena 3 CNN Externe ”A descris acel sunet de mai multe ori! Era exact ca într-un film de groază” Ce a povestit Ioana, sora lui Raul, copilul ucis de părinți în Belgia

”A descris acel sunet de mai multe ori! Era exact ca într-un film de groază” Ce a povestit Ioana, sora lui Raul, copilul ucis de părinți în Belgia

Apar noi detalii înfiorătoare despre crima comisă de doi români care locuiau în Belgia. Vă avertizăm, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

”A descris acel sunet de mai multe ori! Era exact ca într-un film de groază” Ce a povestit Ioana, sora lui Raul, copilul ucis de părinți în Belgia
Sursa foto: Captura foto Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   09:28

După ce tatăl vitreg l-a ucis în bătaie pe băiatul de 9 ani, cadavrul acestuia a rămas ascuns sub un pat timp de 3 zile până când criminalul și concubina au decis să îl arunce într-un lac.

Toate detaliile le-au fost relatate anchetatorilor de către sora băiețelului, care are 11 ani. Bărbatul suspectat că a comis crima a fost predat autorităților belgiene și urmează să fie audiat. 

Raul avea nouă ani şi locuia cu mama, sora şi concubinul mamei sale la niciun kilometru de lacul în care a fost găsit mort joia trecută. Ei se aflau în Belgia de mai mulţi ani dar erau în contact frecvent cu familia din România şi un unchi al băiatului din Germania, frate cu mama lui Raul. Acestuia i s-a părut suspect că de mai bine de două luni mama lui Raul găsea scuze de câte ori el cerea să vorbească cu băiatul la telefon. Suspiciunile s-au înmulțit când bărbatul a primit un SMS de la sora sa care lăsa să se înțeleagă că ceva nu este în regulă. 

”Am primit un mesaj de la sora mea că se îndrepta spre casă și că nu se simțea bine. A spus că o va ucide pe Ioana și apoi își va lua și ea viața. Imediat după aceea, și-a închis telefonul mobil”, spune bărbatul.

Citește și: ”Nu mai întreba de Raul. El este mort. E în apă!” Mesajul trimis de Ioana, mama băiețelului român de 9 ani ucis de părinți în Belgia

Panicat, bărbatul a sunat la poliție. Oamenii legii au ajuns la casa familiei din Ghent şi le-au găsit pe Ioana și pe mama sa tefere. Mama a fost arestată pe loc. Tatăl vitreg al lui Raul a apucat să fugă. A fost arestat vineri în Olanda unde se refugiase într-un parc de rulote. 

Ioana, fetița de 11 ani ajunsă acum în grija unchiului care a alertat poliția, a povestit momentele terifiante la care a fost martoră în luna ianuarie când a avut loc crima înfiorătoare. 

Ea a vorbit despre bătăile frecvente pe care tatăl vitreg i le administra lui Raul. În cele din urmă, fetița și-a văzut fratele mai mic murind. Spune că tatăl ei vitreg a ascuns cadavrul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un singur dormitor. Acolo au lăsat cadavrul timp de două sau trei zile. Apoi au dus cadavrul într-o geantă la docul de lemne din apropiere.

Ulterior micuța Ioana a privit cum mama şi tatăl său vitreg au aruncat în cele din urmă geanta cât de departe au putut în apă. Cei trei au așteptat acolo minute în șir până când au auzit geanta scufundându-se. 

”Nepoata mea a descris acel sunet de mai multe ori. Bâldâbâc, bâldâbâc, bâldâbâc. Era exact ca într-un film de groază”, povestește bărbatul.

Mama fetiței spune că bărbatul de 34 de ani care îi era concubin și care este suspectat că l-a ucis în bătaie pe Raul l-ar fi ucis și pe tatăl său natural. 

Familia băiețelului speră că trupul lui Raul va putea fi transferat în România pentru a fi înmormântat cum se cuvine. 

×
Subiecte în articol: râul copil ucis Belgia
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close