Antena 3 CNN Actualitate Mărturii cutremurătoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dincă de pe care a sunat Alexandra

Mărturii cutremurătoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dincă de pe care a sunat Alexandra

Mărturii cutremurătoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dincă de pe care a sunat Alexandra
05 Aug 2019   •   22:56

Avocatul Bogdan Alexandru, apărătorul numit din oficiu în primă fază al lui Gheorghe Dincă, a precizat la Antena 3 că acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu când a descoperit că adolescenta a apelat numărul de urgență 112.

„Gheorghe Dincă când a fost întrebat de anchetatori despre motivația pe care a avut-o când le-a luat viața acestor fete, a declarat că nu își poate explica lucrul acesta. A fost întrebat în ce moment a lovit-o pe Alexandra și a spus clar, fără nicio ezitare că într-un accces de furie că a văzut că a pus mâna pe un telefon, deși i-a spus înainte să nu pună mâna pe nimic. Era conștient că a lăsat acel telefon acolo, însă știa că telefonul nu funcționa. Erau două sau trei telefoane pe care le avea acolo despre care el ştia că nu funcţionează”, a declarat avocatul.

Citește Și Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei. Dincă identifică victimele în funcție de lunile anului în care au fost omorâte, nu le spune pe nume”

Citește Și Fostul avocat al lui Dincă, detalii exclusive din anchetă: „A avut un blocaj în timpul audierii. Cerea să fie lăsat să gândească pentru că a pierdut firul lucrurilor”

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close