Antena 3 CNN Actualitate "Voia să meargă la facultate. S-au stricat toate planurile" Mărturii în lacrimi ale mamei şi mătuşii Alinei, fata ucisă în Mangalia

"Voia să meargă la facultate. S-au stricat toate planurile" Mărturii în lacrimi ale mamei şi mătuşii Alinei, fata ucisă în Mangalia

Avem mărturiile în exclusivitate ale mamei şi mătuşii Alinei, fata ucisă în Mangalia: "Era o fată deosebit de bună şi miloasă"

"Voia să meargă la facultate. S-au stricat toate planurile" Mărturii în lacrimi ale mamei şi mătuşii Alinei, fata ucisă în Mangalia
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   14:45

Mama şi mătuşa Alinei au povestit devastate de durere, despre planurile de viitor ale fetei, în vârstă de 18 ani, ucisă cu sânge rece în Mangalia.

"Alina era o fată deosebit de bună, sufletistă, miloasă. Orice ajutor ceream de la ea, mă ajuta. Nu pleca de acasă fără acordul meu.

Mă suna de la şcoală, îmi spunea ce note ia. Alina se căina foarte greu. A trăit greul acolo, cu fata asta. Foarte greu. Se căina. Mă aşteptam, că Alina zicea că e greu cu fata asta.

Îmi povestea multe de situaţia asta, că pleca noaptea, Alina se prefăcea că doame. A venit dimineaţa, a trântit. I-am zis să meargă la patron. S-a dus fata la patron şi i-a spus că Loredana trânteşte, izbeşte şi patronul nu a băgat-o în seamă", a mărturisit, devastată de durere, mătuşa Alinei.

Citeşte şi: ”Nu înțeleg, ce e cu tine?” Ultimele mesaje găsite pe telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia, schimbate cu iubitul ei în dimineața crimei 

"Avea şi ea planuri. S-au stricat toate planurile"

"Zicea că se duce la facultate, voia să strângă bani să dea de permis. Avea şi ea planuri. S-au stricat toate planurile.

Aşa am înţeles, că s-au certat de la iubit. A vorbit ea în locul ei, cu Sergiu, cu băiatul, de pe telefonul lui Alina", a spus, cu lacrimi în ochi, mama Alinei.

×
Subiecte în articol: Alina fată ucisă mangalia crimă marturii
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close