Antena 3 CNN Actualitate ”Nu înțeleg, ce e cu tine?” Ultimele mesaje găsite pe telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia, schimbate cu iubitul ei în dimineața crimei

”Nu înțeleg, ce e cu tine?” Ultimele mesaje găsite pe telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia, schimbate cu iubitul ei în dimineața crimei

Anchetatorii au descoperit, pe telefonul Alinei, ultimul schimb de mesaje între fată și iubitul ei, chiar din dimineața crimei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   13:14

Fratele victimei, a declarat, la Antena 3 CNN, că mesajele nu au fost trimise de Alina, ci chiar de prietena ei cea mai bună, Loredana, care a ucis-o și care încerca, prin acele acel schimb de replici, să își creeze un alibi. 

”Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns...

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară... Ai grijă de tine, Sergiu!

Citește și: Primele imagini cu principala suspectă în cazul crimei de la Mangalia. Ce a făcut tânăra după ce și-ar fi ucis cea mai bună prietenă

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa?  Răspunde, te rog!

Acestea au fost ultimele mesaje găsit de anchetatori în conversația cu iubitul fetei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele două fete erau angajate la un hotel din Saturn și împărțeau aceeași cameră de hotel. Erau prietene încă din copilărie. 

Potrivit unor surse, fetele s-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar autoarea trebuia să mintă pentru ea. Se pare că, din această cauză, între cele două a izbucnit o altercație, apoi s-au lovit reciproc, iar în cele din urmă, prietena ei a ucis-o. Ulterior, ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, apoi a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită dimineață de un pescar. 

"Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită.  Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira.

Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Citește și: ”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist...” Povestea tragică a Alinei, fata ucisă la Mangalia

La momentul la care a fost găsită, spun surse din anchetă, fata era moartă de 4-5 ore, deci cel mai probabil fusese ucisă în jur de miezul nopții. 

Anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, și care a fost cauza morții: răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. Fata avea însă pe corp și alte urme de violență care demonstrează că a fost bătută cu sălbăticie. 

Alina a dus o viață plină de chinuri

Alina provenea dintr-o familie cu cinci copii. Mama ei fugise de acasă cu sora ei mai mică, din cauza bătăilor repetate pe care i le aplica soțul. Ea și cei doi frați au rămas în urmă și au trebuit să trăiască un coșmar care părea fără sfârșit. 

A fugit și ea de acasă când tatăl a prins-o în timp ce își suna mama. El îi interzisese. Atunci a bătut-o cumplit. 

”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă. Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro

×
Subiecte în articol: crima din Mangalia mangalia crima
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close