Antena 3 CNN Actualitate Maşina de 5,4 milioane de euro a fraţilor Tate, pusă sub sechestru de autorităţile române | Ancheta se extinde în mai multe ţări

Maşina de 5,4 milioane de euro a fraţilor Tate, pusă sub sechestru de autorităţile române | Ancheta se extinde în mai multe ţări

Ancheta în cazul fraţilor Tate a fost extinsă în alte patru ţări. Autorităţile din ţara noastră solicită Emiratelor Arabe Unite să pună sechestru pe un autoturism de 5,4 milioane de euro al celor doi fraţi şi să-l trimită în România.

Maşina de 5,4 milioane de euro a fraţilor Tate, pusă sub sechestru de autorităţile române | Ancheta se extinde în mai multe ţări
Sursa foto: Instagram | Andrew Tate
de Ştefan Petrică    |    08 Feb 2023   •   18:48

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate au făcut o solicitare către autoritățile din Emiratele Arabe Unite să pună sechestru pe autoturismul Bugatti de 5,4 milioane de euro al frățiilor Tate și sa-l trimită în România.

Autoritățile române vor să recupereze sume importante de bani de la frații Tate. Este vorba de un prejudiciu de milioane de euro.

Ancheta se extinde în Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, America, dar și Irlanda, asta pentru că autoritățile din țara noastră au informații că frații Tate au acolo mai multe bunuri.

Ancheta celor doi frați continuă. În cadrul audierilor de astăzi, a fost adusă și Georgiana Naghel, cea care a fost complicele celor doi.

Citește și: Un alt complice al fraților Tate, adus pentru prima oară la DIICOT

×
Subiecte în articol: frații Tate ancheta sechestru
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close