Antena 3 CNN Actualitate Mașină distrusă, într-o intersecție aglomerată din București, după ce o cutie cu echipamente ale STB a luat foc, iar flăcările s-au extins

Mașină distrusă, într-o intersecție aglomerată din București, după ce o cutie cu echipamente ale STB a luat foc, iar flăcările s-au extins

Un tramvai s-a blocat pe șine, miercuri, la o oră de vârf, pe calea Rahovei, după ce a fost învăluit de fum. La câteva sute de metri distanță, o cutie care găzduia echipamente ale Societății de Transport luase foc, iar incendiul s-a extins la o mașină parcată alături.

Mașină distrusă, într-o intersecție aglomerată din București, după ce o cutie cu echipamente ale STB a luat foc, iar flăcările s-au extins
Sursa foto: Facebook/ Esti din sectorul 5 daca
de Mia Lungu    |    18 Aug 2021   •   22:11

Cutia care adăpostea echipamentele Societății de Transport București a început să scoată fum și a cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, la o oră de vârf. Flăcările s-au extins apoi la o mașină parcată în apropiere.

"Nu m-am speriat, dar mi-a distrus mașina. Bară, far, capotă. Cam toată mașina, de la flăcări a sărit pe capotă, pe plafon.", a declarat proprietarul ma;inii, potrivit Digi24.

Circulația a fost îngreunată cel puțin 3 ore în zona Sebastian, din cauza incendiului, care se pare că a izbucnit la transformator. Zona a fost împrejmuită de autorități, iar pompierii s-au asigurat că nimeni nu este pus în pericol.

La câteva sute de metri de locul incendiului, un tramvai s-a blocat pe șine, după ce a fost învăluit de fum. Călătorii au fost evacuați imediat, iar vatmanul și câțiva șoferi care erau în trafic au intervenit rapid, cu stingătoarele.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close