Antena 3 CNN Actualitate Atacatoarea Mirelei Vaida a revenit. Nou atac cu bolovani: "Dacă mor, o să faceți ceva? Să fie închisă! Mi se face greață!"

Atacatoarea Mirelei Vaida a revenit. Nou atac cu bolovani: "Dacă mor, o să faceți ceva? Să fie închisă! Mi se face greață!"

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a trecut din nou prin momente de panică, în direct, după episodul cu bolovanul, de anul trecut.

Atacatoarea Mirelei Vaida a revenit. Nou atac cu bolovani: "Dacă mor, o să faceți ceva? Să fie închisă! Mi se face greață!"
Sursa foto: captura video
de Georgiana Adam    |    22 Iun 2022   •   10:06

Atacatoarea ei, Antoanela, pare că a revenit şi, de data aceasta, i-a distrus maşina prezentatoarei TV, potrivit romaniatv.net.

Anul trecut, în plină emisie, Mirela Vaida s-a trezit cu o femeie dezbrăcată care a aruncat cu bolovani în ea și a fost la un pas să o nimerească. Când a crezut că situația a revenit la normal și femeia s-a potolit, marţi a avut parte de o nou episod neplăcut.

Paznicul de la studiourile de televiziune a mărturisit că a văzut-o pe aceeași Antoanela care a spart parbrizul mașinii Mirelei Vaida, tot cu bolovani.

Din fericire pentru prezentatoarea TV, bărbatul a reușit să intervină pentru ca răufăcătoarea să nu distrugă definitiv automobilul. 

A fost anunțată imediat poliția dar, din nefericire, aceasta a venit mult mai târziu, când atacatoarea dispăruse.

Mirela Vaida cere ajutor autorităților: "Dacă mor, o să faceți ceva? Mi se face greață!"

Ca și anul trecut, Mirela Vaida nu mai știe ce să facă să fie lăsată în pace și a cerut din nou ajutorul autorităților ca femeia să nu mai fie lăsată să umble singură pe stradă. 

"Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o (... ) pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap", a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirelei Vaida, imediat după ce a fost atacată: "Fac eforturi mari să rămân calmă. Nu aș vrea să cedez în direct"

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close