Antena 3 CNN Actualitate Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic, va fi adus la audieri, la Poliție. A fost prins de polițiști la frontieră când încerca să fugă din țară

Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic, va fi adus la audieri, la Poliție. A fost prins de polițiști la frontieră când încerca să fugă din țară

Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic, va fi adus la audieri, la Poliție. A fost prins de polițiști la frontieră când încerca să fugă din țară
Sursa foto: foto- Facebook
06 Feb 2019   •   10:54

Update: Matteo Politi va fi adus în scurt timp la audieri, la Secția 4 de poliție din București.

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false, a fost prins când încerca să fugă din țară. Poliția de Frontieră l-a reținut pe acesta și l-a predat imediat autorităților. 

Bărbatul a fost prins în timp ce călătorea cu un tren din București către Budapesta. Cel mai probabil voia să iasă din țară.

Citiți și Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”

Cei de la Poliția de Frontieră l-au prins și, în baza unui mandat de aducere care a fost deja emis pe numele lui, va fi adus cel mai probabil în București pentru a fi audiat.

Medicul voia să fuge din țară fără să dea vreo explicație în dosarul său pentru infracțiunea de înșelăciune. 

Citiți și Au apărut noi detalii șocante despre escrocul italian care a operat în mai multe spitale din România. Bărbatul făcea sprâncene din păr pubian. Niciunul dintre numele lui nu era real

„Nu a opus rezistență când a fost reținut”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră. 

Comunicatul Poliției Române de Frontieră:

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.
  • În data de 6.02.2019, ora 6.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia Bucureşti - Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.
  • În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune.
  • Cetăţeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: medic matteo politi România
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close