Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1 HD și Antena 3 HD, de astăzi în casele dumneavoastră

Antena 1 HD și Antena 3 HD, de astăzi în casele dumneavoastră

Antena 1 HD și Antena 3 HD, de astăzi în casele dumneavoastră
28 Noi 2016   •   15:28

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Antena 3 se vede începând de astăzi în format HD (High-definition). Schimbarea a cuprins și celelalte posturi ale Intact Media Group: Antena 1 HD, Antena International HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD și ZU TV HD.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Schimbarea la faţă a Antenelor, într-o nouă experienţă HD, a stârnit curiozitate în mediul online. O demonstrează rezultatele afişate de Google Trends, la această oră "Antena 1 HD" fiind cel mai căutat keyword pe motorul online. 

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Vezi imagini exclusive din noul sediu Antena 3.

Trecerea posturilor TV din grupul Intact Media la emisia HD în acest an este o provocare pentru operatorii de cablu. Subiectul a fost dezbătut la cea de-a patra ediţie a Convenţiei Comunicaţiilor Electronice.Tot la forum au fost prezentate date şi despre conexiunea la internet.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Din 28 noiembrie, toate cele șase posturi ale grupului Intact Media au început emisia HD: Antena 1, Antena 3, Antena International, Happy Channel, ZU TV și Antena Stars.

”După cum bine ştiţi, dacă povestim de provocare, în această lună avem o mare provocare de la un mare trust al Antenei, care ne provoacă cu HD-urile lor. Totodată, după cum bine ştiţi, ACER-ul a fost mereu deschis dialogului, cu factorii de decizie şi autorităţile din domeniu, astfel că industria de comunicaţii din România să fie parte intergrată din cea Europeană”, a afirmat Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România.

×
Subiecte în articol: Google antena1 antena3
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close