Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1 HD și Antena 3 HD. Unde poți vedea posturile Intact în formatul HD - poziția oficială a trustului

Antena 1 HD și Antena 3 HD. Unde poți vedea posturile Intact în formatul HD - poziția oficială a trustului

Antena 1 HD și Antena 3 HD. Unde poți vedea posturile Intact în formatul HD - poziția oficială a trustului
28 Noi 2016   •   15:38

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Începând de astăzi, toate posturile TV Intact Media Group (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV) pot fi urmărite în format HD. 

Trustul nostru a pus la dispoziția tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract între Antene și distribuitorii de cablu.

Întreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gândită pentru a oferi o experiență de vizionare superioară telespectatorilor. Contăm pe deschiderea și dorința furnizorilor de cablu de a oferi conținut de cea mai bună calitate abonaților lor. 

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Emisia HD a posturilor TV Intact este preluată, în acest moment, de companiile Telekom, Orange TV și Akta, Nextgen și Ines. Considerăm că este dreptul telespectatorilor să vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatură de ultimă oră. 

Telespectatorii care nu ne recepționează în format HD pot solicita acest lucru furnizorilor de cablu de care aparțin. 

Pentru mai multe informații referitoare la emisia HD, așteptăm în continuare mesajele telespectatorilor la numărul de telefon 021/9434, la care am primit deja mii de sesizări privind situația emisiei HD a posturilor noastre pe platformele de cablu. 

----------------------------

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Antena 3 se vede începând de astăzi în format HD (High-definition). Schimbarea a cuprins și celelalte posturi ale Intact Media Group: Antena 1 HD, Antena International HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD și ZU TV HD.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Schimbarea la faţă a Antenelor, într-o nouă experienţă HD, a stârnit curiozitate în mediul online. O demonstrează rezultatele afişate de Google Trends, la această oră "Antena 1 HD" fiind cel mai căutat keyword pe motorul online. 

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Vezi imagini exclusive din noul sediu Antena 3.

Trecerea posturilor TV din grupul Intact Media la emisia HD în acest an este o provocare pentru operatorii de cablu. Subiectul a fost dezbătut la cea de-a patra ediţie a Convenţiei Comunicaţiilor Electronice.Tot la forum au fost prezentate date şi despre conexiunea la internet.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Din 28 noiembrie, toate cele șase posturi ale grupului Intact Media au început emisia HD: Antena 1, Antena 3, Antena International, Happy Channel, ZU TV și Antena Stars.

”După cum bine ştiţi, dacă povestim de provocare, în această lună avem o mare provocare de la un mare trust al Antenei, care ne provoacă cu HD-urile lor. Totodată, după cum bine ştiţi, ACER-ul a fost mereu deschis dialogului, cu factorii de decizie şi autorităţile din domeniu, astfel că industria de comunicaţii din România să fie parte intergrată din cea Europeană”, a afirmat Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România.

×
Subiecte în articol: antena 3 hd antena3 antena1 Google
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close