Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

de Antena3.ro    |    16 Ian 2012   •   12:36
Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv
În a patra zi de manifestaţii publice şi pentru a doua oară consecutiv, Antena 3 a fost, pe 15 ianuarie, cea mai urmărită televiziune din România. Antena 3 a repetat performanţa obţinută sâmbătă, în data de 14 ianuarie, când s-a impus, de asemenea, ca liderul televiziunilor din piaţa autohtonă.

Conform Kantar Media, Antena 3 s-a situat şi ieri pe locul 1 în topul tuturor televiziunilor din România, postul de ştiri înregistrând o medie de 14,1 cotă de piaţă pe întreaga zi, în rândul publicului din mediul urban în vârstă de peste 18 ani.Antena 3 s-a impus ca televiziunea nr. 1 şi in cel mai disputat interval orar, 19-24, când Radu Tudor, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu au comentat şi analizat pentru publicul telespectator desfăşurarea evenimentelor.

Postul de nişă a înregistrat o medie de 9 puncte rating şi 16,8 cotă de piaţă, situându-se pe primul loc în clasamentul tuturor posturilor TV şi detaşându-se de posturile de ştiri concurente.Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22:04, când Antena 3 a atins 11.1% rating şi 19.2% market share, ceea ce inseamna că nu mai puţin de 1.022.000 de telespectatori urmăreau ediţia specială Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea.Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 


 

x close