Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv
16 Ian 2012   •   12:36
În a patra zi de manifestaţii publice şi pentru a doua oară consecutiv, Antena 3 a fost, pe 15 ianuarie, cea mai urmărită televiziune din România. Antena 3 a repetat performanţa obţinută sâmbătă, în data de 14 ianuarie, când s-a impus, de asemenea, ca liderul televiziunilor din piaţa autohtonă.

Conform Kantar Media, Antena 3 s-a situat şi ieri pe locul 1 în topul tuturor televiziunilor din România, postul de ştiri înregistrând o medie de 14,1 cotă de piaţă pe întreaga zi, în rândul publicului din mediul urban în vârstă de peste 18 ani.



Antena 3 s-a impus ca televiziunea nr. 1 şi in cel mai disputat interval orar, 19-24, când Radu Tudor, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu au comentat şi analizat pentru publicul telespectator desfăşurarea evenimentelor.

Postul de nişă a înregistrat o medie de 9 puncte rating şi 16,8 cotă de piaţă, situându-se pe primul loc în clasamentul tuturor posturilor TV şi detaşându-se de posturile de ştiri concurente.



Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22:04, când Antena 3 a atins 11.1% rating şi 19.2% market share, ceea ce inseamna că nu mai puţin de 1.022.000 de telespectatori urmăreau ediţia specială Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.





 


 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close