Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 și Antena 1 HD. Iată unde poți vedea posturile Intact pe RCS și UPC

Antena 3 și Antena 1 HD. Iată unde poți vedea posturile Intact pe RCS și UPC

Antena 3 și Antena 1 HD. Iată unde poți vedea posturile Intact pe RCS și UPC
30 Noi 2016   •   12:51

ANTENA 3 HD ȘI ANTENA 1 HD, PE RCS ȘI UPC. Antena 3 se vede începând din 28 noiembrie în format HD (High-definition). Schimbarea a cuprins și celelalte posturi ale Intact Media Group: Antena 1 HD, Antena International HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD și ZU TV HD.

În momentul actual, canalele HD ale trustului Intact se găsesc pe:

RCS&RDS doar pe cablu : Antena1, Antena 3 și Antena Stars

UPC doar pe cablu: Antena1 și Antena 3

Ines: Antena1, Antena Stars, Antena 3, Happy, ZUTV

Orange: Antena1, Antena Stars, Antena 3, Happy, ZUTV, Antena International

Telekom:
pe satelit: Antena 1
cablu: Antena1, Antena Stars, Antena 3, Happy, ZUTV
IPTV: Antena1, Antena Stars, Antena 3, Happy, ZUTV

Akta: Antena 1

Precizare: În cazul în care semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena Stars HD, Antena 3 HD, Happy HD, ZU TV HD şi Antena International HD nu va fi disponibil automat, vă rugăm să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

----------------------------

ANTENA 3 HD ȘI ANTENA 1 HD, PE RCS ȘI UPC. Mesajul Cameliei Voiculescu

Camelia Voiculescu, președinte Intact Media Group, a transmis un mesaj în prima zi de emisie HD a posturilor TV Intact.

''Am trăit împreună, în ultimii ani, sentimente intense, de speranță, revoltă sau emoție care ne-au unit mai mult ca niciodată.

Am depășit situații ce păreau insurmontabile. Le-am depășit, nu pentru că am folosit cele mai înalte tehnologii, ci pentru că am avut cei mai buni profesioniști din industria media. Oameni care gândesc cu sufletul, colegi smart și foarte creativi, artiști pasionați, jurnaliști determinați și un management extrem de bun.

Astăzi ne bucurăm de cea mai nouă tehnologie, echipamente de ultimă generație care ne conferă mândria de a fi, în România, televiziunile cele mai upgradate din punct de vedere tehnic.

A fost una dintre cele mai complexe și complicate transformări. Faptul că am avut curajul de a alege tehnologii atât de avansate a atras după sine o mulțime de necunoscute, încercări, dar și lansarea unor produse inedite pe piața din România, absolut fabuloase.

Am știut să facem diferența în viețile telespectatorilor noștri care ne-au girat și onorat cu încrederea lor. Am ridicat ochii cu mult curaj, am reușit să le oferim programe de divertisment și informație de cea mai bună calitate.

Vă rog să nu încetați să ascultați, să vă mirați, să greșiți și să iertați.

Ne-am bazat întotdeauna pe propriile puteri, am fost verticali și așa vom rămâne, de la generație la generație, cel puțin în următorii 100 de ani".

Vă mulțumesc, în numele meu și al familiei mele'', este mesajul Cameliei Voiculescu.

ANTENA 3 HD ȘI ANTENA 1 HD, PE RCS ȘI UPC. Mesajul lui Dan Voiculescu

„Retehnologizarea și modernizarea Intact Media Group îmi dau astăzi ocazia să constat că toate vicisitudinile acestor ani nu v-au învins. Să faci performață, peste 20 de ani, într-o competiție acerbă și, de multe ori, nedreaptă, este cu adevărat remarcabil.

Am fondat acest trust, l-am condus mult timp, însă mi s-a părut sănătos ca, la momentul potrivit, să las o nouă generație de lideri să se călească cu greul cotidian. Sunt mândru de fiicele mele. Și de voi.

Sunt convins că acest fenomen – și aici mă refer la toți cei care azi faceți parte din familia ”Intact Media Group”- a apărut ca urmare a iubirii voastre pentru meseria pe care ați ales-o, pentru bucuria de a crea, de a îndulci viața românilor. Ați găsit aici valorile care vă reprezintă și ați format o familie. Acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. La acest spirit se adaugă valori fundamentale ca: demnitatea, curajul și onoarea.

În România, a primi atâtea lovituri înseamnă că ești important.

În România, a te ridica după fiecare lovitură, înseamnă că ești puternic și ai un țel pentru care merită să te lupți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat timp de peste două decenii, precum și celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie.

Vă doresc tuturor liniște și realizări profesionale, pe măsura eforturilor depuse zi de zi.
D.V.

PS: realizările voastre sunt astăzi împlinirea mea – acolo unde se termină vocația de om de afaceri și începe bucuria de a fi OM”, a scris Dan Voiculescu.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Începând din 28 noiembrie, toate posturile TV Intact Media Group (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV) pot fi urmărite în format HD. 

Trustul nostru a pus la dispoziția tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract între Antene și distribuitorii de cablu.

Întreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gândită pentru a oferi o experiență de vizionare superioară telespectatorilor. Contăm pe deschiderea și dorința furnizorilor de cablu de a oferi conținut de cea mai bună calitate abonaților lor. 

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Emisia HD a posturilor TV Intact este preluată, în acest moment, de companiile Telekom, Orange TV și Akta, Nextgen și Ines. Considerăm că este dreptul telespectatorilor să vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatură de ultimă oră. 

Telespectatorii care nu ne recepționează în format HD pot solicita acest lucru furnizorilor de cablu de care aparțin. 

Pentru mai multe informații referitoare la emisia HD, așteptăm în continuare mesajele telespectatorilor la numărul de telefon 021/9434, la care am primit deja mii de sesizări privind situația emisiei HD a posturilor noastre pe platformele de cablu. 

----------------------------

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Vezi imagini exclusive din noul sediu Antena 3.

Trecerea posturilor TV din grupul Intact Media la emisia HD în acest an este o provocare pentru operatorii de cablu. Subiectul a fost dezbătut la cea de-a patra ediţie a Convenţiei Comunicaţiilor Electronice.Tot la forum au fost prezentate date şi despre conexiunea la internet.

ANTENA 1 HD și ANTENA 3 HD. Din 28 noiembrie, toate cele șase posturi ale grupului Intact Media au început emisia HD: Antena 1, Antena 3, Antena International, Happy Channel, ZU TV și Antena Stars.

”După cum bine ştiţi, dacă povestim de provocare, în această lună avem o mare provocare de la un mare trust al Antenei, care ne provoacă cu HD-urile lor. Totodată, după cum bine ştiţi, ACER-ul a fost mereu deschis dialogului, cu factorii de decizie şi autorităţile din domeniu, astfel că industria de comunicaţii din România să fie parte intergrată din cea Europeană”, a afirmat Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România.

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close