Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 susține că se impune verificarea acuzațiilor lansate de Sebastian Ghiță

Antena 3 susține că se impune verificarea acuzațiilor lansate de Sebastian Ghiță

Antena 3 susține că se impune verificarea acuzațiilor lansate de Sebastian Ghiță
03 Ian 2017   •   20:28

Radu Tudor a prezentat, în emisiunea ”La ordinea zilei”, reacția oficială a Antena 3 vizavi de afirmațiile lansate în presă de fostul deputat Sebastian Ghiță.

”Nu dorim să comentăm declarațiile făcute de Sebastian Ghiță în privința cauzei aflată pe rolul unei instanțe de judecată având ca părți reprezentanți ai RCS RDS și ai Antena Group și Antena 3, însă ca urmare a gravității acestor afirmații făcute în contextul în care a fost construit un dosar penal împotriva unei alte instituții de presă, considerăm că s-ar impune ca autoritățile statului să întreprindă demersurile necesare verificării susținerilor fără precedent făcute de Sebastian Ghiță cu privire la această cauză, astfel putând fi asigurat cadrul desfășurării unui proces echitabil pentru stabilirea adevărului”, se arată în comunicatul Antena3.

Sebastian Ghiţă, mărturii cutremurătoare din interiorul sistemului

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a apărut, joi, într-o nouă înregistrare video la postul de televiziune pe care îl controlează şi a afirmat că toate dosarele cu patroni de media au fost „măsluite”.

Ghiță susține că fostul preşedinte Traian Băsescu i-ar fi spus că are înregistrări cu felul în care a fost plănuită închiderea lui Dan Voiculescu.

Citește și:

Traian Băsescu, înregistrat când vorbește despre cum a fost măsluit dosarul Voiculescu. Dana Grecu: E felul lui Ghiță de a-l spăla pe Băsescu

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close