Antena 3 CNN Actualitate Media Atac fără precedent lansat de Şerban Huidu faţă de un COLEG de breaslă: "Ştiu ce vrei să faci şi nu îmi tremură deloc chiloţii!"

Atac fără precedent lansat de Şerban Huidu faţă de un COLEG de breaslă: "Ştiu ce vrei să faci şi nu îmi tremură deloc chiloţii!"

Atac fără precedent lansat de Şerban Huidu faţă de un COLEG de breaslă: "Ştiu ce vrei să faci şi nu îmi tremură deloc chiloţii!"
de O.P.    |    03 Iun 2013   •   11:28

După ce săptămâna trecută fostul realizator TV se lua la harţă pe blogul său cu utilizatorii care nu erau de acord cu ultimele sale postări pe blog, de această dată Şerban Huidu îl atacă pe fostul coleg şi realizator de emisiuni, Mihai Bendeac.

"I-am trimis un mesaj care suna cam asa: Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum! Italienii nu dau licenta tuturor aventurierilor care au bani….e o emisiune de opinie si nu or sa vina ei sa va spuna ce sa faceti sau sa scrieti!

Si sa nu te mai stradui sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz! Melodia nu o sa intre pe postul de radio la care lucrez ca e proasta nu ca esti tu in ea si nu DOAR eu hotarasc asta! Si nu inteleg cu cine te bati eu sunt un “terminat”! :)

Prima data sa spun asa: daca o pregatesti de un an asa cum ai pregatit ultimele tale productii bravo! Sa imi iei si niste perechi de izmene sa imi tremure si alea nu numai chilotii!", scria Şerban Huidu pe blogul său.


×
Subiecte în articol: Serban Huidu Mihai Bendeac
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close