Antena 3 Actualitate Media Sinteza zilei: Dovada atentatului împotriva Antena 3. Cum încearcă ANAF să vândă pe nimic un patrimoniu de 42 de milioane de euro

Sinteza zilei: Dovada atentatului împotriva Antena 3. Cum încearcă ANAF să vândă pe nimic un patrimoniu de 42 de milioane de euro

25 Feb 2016   •   22:40

Mihai Gâdea a prezentat, la ”Sinteza Zilei”, dovada că Antena 3 a avut de-a face cu un atentat veritabil, menit să închidă cele cinci stații ale trustului de televiziune Intact.

”Ordinul ANAF nu a fost doar de evacuare în 5 zile, ci și de întrerupere a utilităților”, a anunțat Mihai Gâdea, joi seară, la Sinteza Zilei, citând un articol de presă apărut în prima zi de scandal, pe hotnews.ro.Gâdea: ”În momentul în care oprești utilitățile pentru 5 posturi, le-ai pus cruce definitiv”

”Faptul că astăzi putem să emitem se datorează următoarelor demersuri: contestăm în instanță și, desigur, începem demersurile de mutare pentru că nu riscăm sub nicio formă ca cineva să vină să pună sigiliu și să nu mai putem folosi echipamentele pentru a emite. Ceea ce s-a întâmplat în aceste zile este ceea ce ați și văzut. În momentul în care oprești utilitățile pentru cinci posturi, le-ai pus cruce definitiv”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

În contextul în care ANAF face presiuni pentru evacuarea Antena 3, sub pretextul valorificării sediilor în care își desfășoară activitatea jurnaliștii INTACT, Mihai Gâdea a prezentat un document bombă care arată cum este dispusă această instituție să facă ”un cadou” de aproape 30 de milioane de euro unei companii oarecare din Italia.

ANAF VINDE IPRS BĂNEASA LA UN PREȚ DE NIMIC

Bianca Nae a prezentat, la Sinteza Zilei, un document al ANAF, emis de fostul șef Gelu Diaconu, înainte de a fi demis, prin care se arată cu cât poate fi vândută o fabrică care a reajuns în posesia statului, după ce a fost confiscată de la sirianul condamnat pentru terorism Omar Hayssam.

Este vorba despre IPRS Băneasa, cumpărată pe 200 de mii de euro de Omar Hayssam, în momentul în care a fost privatizată.

Dacă din fabrică nu a mai rămas mare lucru, terenul de peste opt hectare aflat în inima unei zone rezidențiale din Băneasa este deosebit de valoros pentru oportuniștii imobiliari.

Cu toate acestea, patrimoniul de 42 de milioane de euro este vândut de ANAF unei companii italiene cu 7 milioane de euro.”Fiscul face presiuni enorme ca această vânzare să se producă. Din acest patrimoniu sunt mai multe persoane care trebuie să recupereze bani, însă Fiscul are cea mai mare creanță. Întrebarea este, de ce o instituție a statului este dispusă să facă un cadou de aproape 30 de milioane de euro unei firme despre care nu știm nimic”, a spus Bianca Nae, la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close