Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu acuză presa de informare mincinoasă: Situaţia din România e grea, nu disperată (VIDEO)

Băsescu acuză presa de informare mincinoasă: Situaţia din România e grea, nu disperată (VIDEO)

Băsescu acuză presa de informare mincinoasă: Situaţia din România e grea, nu disperată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Sep 2010   •   14:51

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la postul public de radio, că 80% din mass-media transmite poporului o minciună majoră, şi anume că România ar fi într-o situaţie critică. Băsescu suţine că ţara se află în dificultate, dar că există soluţii.

"Dacă vă uitaţi, în 80% din mass-media românească se transmite un singur mesaj pentru români: suntem într-o situaţie disperată, nu avem soluţii, politicienii nu ştiu ce e de făcut, ceea ce este una din minciunile majore pe care mass-media le propagă. Repet, una din minciunile majore pe care mass-media le propagă", a declarat preşedintele, la RRA.

Şeful statului a menţionat că, într-adevăr, ţara se află într-o situaţie mai delicată, dar că există soluţii eficiente pentru revenirea ei pe linia de plutire.

"Sigur, are şi de recuperat erori de guvernare din anii anteriori, are de corectat erori, dar o facem şi mergem înainte. Mergem înainte ştiind unde mergem", a adăugat Băsescu.



În acelaşi timp, preşedintele a ţinut să menţioneze faptul că declaraţiile sale din Parlament nu au avut nici o legătură cu faptul că România se pregăteşte de încheierea unui nou acord cu FMI.

"Dacă discutăm în timp, noul acord cu FMI trebuie încheiat după ce terminăm actualul acord care se încheie în aprilie 2011, deci nu are nicio relevanţă din acest punct de vedere momentul în care eu am venit în Parlament. Motivul pentru care am decis să merg în Parlament a fost legat şi de atmosfera creată", a spus şeful statului.

Citeşte şi "Băsescu: Acordul cu FMI va fi o realitate"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: minciuna presa
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close