Antena 3 CNN Actualitate Media CNA a aprobat transformarea Antenei 2 în Antena Stars

CNA a aprobat transformarea Antenei 2 în Antena Stars

CNA a aprobat transformarea Antenei 2 în Antena Stars
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Dec 2013   •   14:31

CNA a aprobat transformarea Antenei 2 în Antena Stars, după a treia şedinţă în care dosarul s-a aflat pe masa consiliului.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, nu a votat pentru noua grilă de programe, iar Narcisa Iorga, un alt opozant al proiectului, a lipsit de la şedinţa de astăzi.

În noul proiect depus la CNA, Bianca Drăguşanu nu mai figurează printre vedetele Antena Stars. Ea a fost motivul pentru care Laura Georgescu a refuzat iniţial transformarea Antena 2 în Antena Stars, argumentând că postul se va tabloidiza prin emisiunile prezentate de Drăguşanu.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi, 10 decembrie, prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars. 

Tot în aceeaşi zi, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1
, Laura Georgescu, preşedintele CNA,  a dat citire unui mesaj în care se spunea că n-ar fi de dorit ca Antena 2 să înceapă să facă ceea ce face Antena 3, şi anume "spălare de creiere".

Şeful Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a încercat, pe 13 decembrie, 
să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA. Ea a explicat însă că instituţia pe care o conduce are un protocol de colaborare cu Asociaţia Profesională a Radiodifuzorilor potrivit căruia "suntem obligaţi să transmitem radiodifuzorilor sesizările". 

Citiţi şi Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close