Antena 3 Actualitate Media CNA va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost ironizat

CNA va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost ironizat

16 Mai 2013   •   18:16
CNA va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost ironizat

Consiliul Naţional al Audiovizualului va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat.

Preşedintele CNA a considerat că imaginea regizorului a fost compromisă, deoarece marioneta care îl întruchipa era un cerşetor care îi cere o cameră de filmat lui Steven Spielberg.

Unii dintre membrii consiliului au mai susţinut că satira francezilor a fost o discriminare cruntă. Au fost însă membri care au fost de părere că o astfel de sesizare ar putea părea ridicolă şi ar arăta că românii nu au umor.

Parodia francezilor a fost difuzată ieri seară, când a început Festivalul de Film de la Cannes. Cristian Mungiu face parte din juriul Festivalului, iar în 2007 a câştigat premiul Palme d'Or pentru pelicula "4 luni, 3 saptamani si 2 zile".


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close