Antena 3 CNN Externe Francezii şi-au BĂTUT JOC de Cristian Mungiu. L-au parodiat cerşind bani de la Steven Spielberg

Francezii şi-au BĂTUT JOC de Cristian Mungiu. L-au parodiat cerşind bani de la Steven Spielberg

Francezii şi-au BĂTUT JOC de Cristian Mungiu. L-au parodiat cerşind bani de la Steven Spielberg
de O.P.    |    16 Mai 2013   •   13:10

Deşi Cristian Mungiu a câştigat cel mai important premiu de la Festivalul de Film de la Cannes, iar acum a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă francezii pur şi simplu nu pot trece peste tabuurile lor referitoare la români.

Aşa că în emisiunea "Les Guignols de l'Info" Mungiu a fost parodiat într-un mod nu tocmai amuzant. În al şaselea minut al video-ului postat mai jos în articol îşi face intrarea în scenă Steven Spielberg, care vine pe Croazetă pe o bicicletă condusă de extraterestrul E.T.. Tot în această scenă, apare şi regizorul român, Cristian Mungiu, care îi cere bani lui Spielberg pentru o cameră de filmat, spunând că el nu are bani să o cumpere.



Mai mult, "marioneta" care îl parodiază pe Mungiu spune că tatăl său este în închisoare, mama este bolnavă, iar el trebuie să mai aibă grijă şi de un copil mic.

Tot în această emisiune, în urmă cu câteva luni, s-a arătat care este "salutul românilor" - un cetăţean român stătea cu mâna întinsă şi spunea: "S'il vous plaît".

Les Guignols de l'Info du 15/05/13 - Zlatannage au Trocadéro



×
Subiecte în articol: Cristian Mungiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close