Antena 3 CNN Actualitate Media IncomeMagazine.ro varianta 2.013

IncomeMagazine.ro varianta 2.013

IncomeMagazine.ro varianta 2.013
23 Ian 2013   •   12:20
Platforma Income Magazine are începând cu prima lună a lui 2013 o noua expresie digitală. Fie că este vorba de desktop sau  laptop, incomemagazine.ro oferă acum o experienţă şi mai plăcută de informare şi de navigare pentru toţi cititorii săi.

Income 2.013 este varianta upgradată  a celor doua mari zone de interes: bussiness şi afterbusiness şi merge pe două mari direcţii: cum să faci bani inteligent şi cum să-i cheltuieşti eficient!

La nivel vizual, accentul s-a pus pe imagine, site-ul aliniindu-se astfel tendintelor internationale care folosesc fotografiile de impact pentru a aduce valoare adaugată conţinutului editorial.

Secţiunea video a fost şi ea extinsă, aşa că materialele emisiunii TV Income Magazine, prezentată de Adrian Măniuţiu ,[difuzată de Antena 3], le completează pe cele apărute fie în revistă, fie  pe site. 

Lansată la sfârşitul lui aprilie 2012, Income Magazine este prima platformă media integrată de jurnalism economic din România care se adresează întregului mediu de afaceri, cu declinare în print, online, Tv& Radio si evenimente de business. Ea aparţine Intact Media Group.

Începand cu noiembrie 2012, rezultatele de trafic sunt disponibile în cadrul SATI/BRAT. În decembrie 2012, IncomeMagazine.ro a atras: 183,439 vizitatori unici  şi 440,531 afişări [trafic România].

 

×
Subiecte în articol: Income Magazine
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close