Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnaliştii Antena 3 şi Observator premiaţi la New York Festivals au revenit în ţară

Jurnaliştii Antena 3 şi Observator premiaţi la New York Festivals au revenit în ţară

Jurnaliştii Antena 3 şi Observator premiaţi la New York Festivals au revenit în ţară
10 Apr 2014   •   18:09

Jurnaliştii Antena 3 şi Observator premiaţi în cadrul New York Festivals au ajuns în ţară. Momentul a fost difuzat în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

Andreea Berecleanu a declarat că este extrem de mândră de echipa Observatorului, de reporterii care au realizat materialele impresionante premiate la New York Festivals.

„Nu cred că există în România un prezentator atât de mândru cum sunt eu”, a declarat Adreea Berecleanu, la revenirea în România.

Antena 3 a obţinut 7 medalii la New York Festivals, din cele 10 niminalizări pe care le-a avut. Trei medalii de aur, 3trei de argint şi una de bronz. „În premieră cu Carmen Avram" a fost laureată cu două medalii de aur pentru materialul „Lungul drum spre casă" şi cu încă două de argint pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi" şi „România otrăvită". Echipa Observator a primit medalia de aur şi una de argint pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare", dar şi medalia de bronz pentru campania „Copiii nu sunt invizibili".

ştigătorii de la New York Festivals au fost desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

La acest festival au participat, fără excepţie, toate marile reţele de televiziune de pe glob, Antena 3 fiind singura televiziune din Romania nominalizată.

Din cele 10 nominalizări, Antena 3 a primit 7 premii, o performaţă neatinsă de niciun alt participant.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Citiţi şi:

Veşti BUNE de peste Ocean. Antena3 şi Observator, premiate cu AUR, la New York Festivals!

Mihai Gâdea şi Mircea Badea, prezentatori la Gala New York Festivals. „Am pus in valoare umorul şi ospitalitatea românilor"

Mihai Gâdea: Mi-au dat lacrimile când am văzut că oameni din elita mondială a presei au aplaudat la scenă deschisă Antena 3

Carmen Avram: "Antena 3 a fost o mică vedetă, toată lumea a îndrăgit echipa Antenei 3". Vezi FOTO de la Gala Premiilor New York Festivals

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close