Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Îi urăsc din ficaţi pe cretinii care ridică maşinile

Mircea Badea: Îi urăsc din ficaţi pe cretinii care ridică maşinile

Mircea Badea: Îi urăsc din ficaţi pe cretinii care ridică maşinile
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Dec 2010   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Pornind de la cazul maşinii tractate cu tot cu bătrâna aflată înauntru, Mircea Badea a comentat, în stilul său caracteristic, felul în care angajaţii acestor firme îşi desfăşoară activitatea. Realizatorul "În gura presei" susţine că nu a văzut niciodată ca o maşină care chiar încurcă traficul să fie tractată. Motiv pentru care nu-i suferă pe angajaţii acestor firme.

"Ăştia care ridică maşini - şi poate să mă amendeze CNA-ul - sunt nişte cretini de dimensiuni cosmice. Eu n-am văzut niciodată maşini care chiar încurcă circulaţia - sunt o grămadă de şoferi cretini care îşi lasă maşinile în nişte feluri infernale - niciodată, niciodată, nici măcar o dată n-am văzut maşini din-astea ridicate. (...) Eu îi urăsc din sufletul meu, din ficaţii mei, din cromozomii mei, din vacuole pe cretinii care ridică maşinile. Sunt cei mai mari cretini de pe planetă", susţine Mircea Badea.

Mircea Badea, despre tractările auto




×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei masini
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close