Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Udrea, eşti un personaj înfiorător! Te-aş huidui de dimineaţă până seara

Mircea Badea: Udrea, eşti un personaj înfiorător! Te-aş huidui de dimineaţă până seara

Mircea Badea: Udrea, eşti un personaj înfiorător! Te-aş huidui de dimineaţă până seara
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Iul 2011   •   23:39

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, în ediţia de luni seară, pe tema scenei care s-a petrecut imediat după terminarea meciului de box dintre românul Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mendy, când spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.

„Această duduie (n.r. - Elena Udrea) care se dă panseluţă şi care a făcut nişte lucruri absolut oribile din toate posturile publice pe care le-a ocupat, când în sfârşit se lipeşte dânsa ca marca de scrisoare, fără să aibă o contribuţie personală la treaba asta, repede bagă capul în poză“, a comentat Mircea Badea.

„Nu ai ce să cauţi tu în poză, nu ne poţi păcăli ca pe copiii mici. Eşti un personaj sinistru, absolut sinistru, înfiorător şi te-aş hudui de dimineaţă până seara“, şi-a întărit realizatorul TV comentariul pe marginea motivului pentru care Elena Udrea a fost huiduită la finalul meciului de box.

„Scoate capul din poză! Asta, de fapt, i-au spus toţi acei 10.000 de oameni de la Gală“, a concluzionat Badea.

De asemenea, realizatorul emisiunii „În gura presei“ a comentat pe marginea celor scrise de ministrul Turismului pe blogul personal ca reacţie la incidentul de după meciul lui Bute.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close