Antena 3 CNN Actualitate Media Oana Stancu şi-a creştinat fetiţa, Maria Victoria

Oana Stancu şi-a creştinat fetiţa, Maria Victoria

12 Iul 2014   •   20:42

Momente emoţionante pentru colega noastră, Oana Stancu. Înconjurată de cei mai dragi oameni din viaţa ei, Oana a creştinat-o pe Maria Victoria - fetiţa ei, venită pe lume după multe sacrificii.

Slujba religioasă a avut loc la biserica Sfântul Silvestru din Capitală, iar naşi i-au fost Mariei Victoria oamenii care i-au stat alături Oanei şi atunci când a trecut prin clipe dificile.

Îmbrăcaţi de sărbătoare, emoţionaţi până peste limite şi foarte fericiţi. Aşa s-au prezentat în faţa bisericii Sfântul Silvestru din Bucureşti toţi cei care au vrut să-i fie alături Oanei Stancu, într-una dintre cele mai importante zile din viaţa sa. A fost ziua în care Maria Victoria, fetiţa sa apărută în viaţa ei ca o minune, a devenit creştină.

Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Carmen Avram şi Teodora Burz i-au fost naşi. Au vegheat-o pe Maria Victoria de dinainte să vină pe lume şi au vrut să o facă în calitate de părinţi spirituali şi de acum încolo. Mai ales că atât Maria, cât şi Oana au dus o bătălia cu viaţa.

Maria Victoria a ştiut că alături de ea sunt doar oameni dragi aşa că nu a scos un sunet.

"Suntem foarte fericiţi şi este un copil înconjurat de atât iubire încât uite ce cuminte a fost la botez. Acum se manifestă puţin. E un copil foarte vesel pentru că este foarte, foarte iubit", a spus Oana Stancu.

Oana Stancu a adus-o pe lume pe Maria Victoria în Săptămâna luminată şi chiar de Izvorul Tămăduirii, după o luptă grea şi plină de încercări.

×
Subiecte în articol: oana stancu
Parteneri
x close