Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, întrebare-cheie după comparația surprinzătoare făcută de premierul României

Radu Tudor, întrebare-cheie după comparația surprinzătoare făcută de premierul României

Radu Tudor, întrebare-cheie după comparația surprinzătoare făcută de premierul României
30 Aug 2017   •   10:12

Radu Tudor își întreabă cititorii, pe blog, cum comentează comparația făcută de premierul Mihai Tudose, între băncile din România și celebrul hoț Terente, în contextul declarațiilor referitoare la motivul pentru care refuză să-și primească salariul pe un card bancar.

Întrebat la un post de televiziune de ce nu are bani în conturi la bănci, Tudose a răspuns: “Nu prea am ce bani în bancă să am, că ăştia sunt toţi banii. (…) Am refuzat să îmi pun leafa pe card ca să nu trebuiască să îi dau băncii ăleia doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să îi dau, consider că nu merită. (...) Am avut un cont în bancă, cu o sumă minoră în valută, era vorba de 500 de dolari, şi după vreo doi ani m-a sunat banca să îmi spună că nu numai că nu mai am banii, trebuie să mai dau eu 50 de dolari, că, de fapt, comisionul (…) a mâncat fondul. (…) Iertaţi-mă: ‘Terente era copil pe lângă voi, chiar era băiat bun’. Dar atunci asta a fost poziţia mea ca persoană fizică”, a spus Tudose.

Cine a fost Terente, hoțul invocat de premierul Tudose

Terente, pe numele său real Ștefan Vasali, a fost un celebru bandit român, de origine lipoveană. Născut la sfârșitul secolului XIX, Terente a devenit bogat prin numeroase tâlhării, fiind prins de mai multe ori, dar reușind să evadeze. Vânat de autorități, pe capul său fiind pusă o recompensă uriașă, Terente a trăit vreme de trei ani în exil, prin Bulgaria, Grecia, Serbia, unde ar fi comis aproape 20 de crime.

Citește mai multe detalii pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor mihai tudose banci
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close