Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor: Jurişti apropiaţi lui Băsescu fac presupuneri pentru lichidarea persoanei juridice Antena 3

Radu Tudor: Jurişti apropiaţi lui Băsescu fac presupuneri pentru lichidarea persoanei juridice Antena 3

Radu Tudor: Jurişti apropiaţi lui Băsescu fac presupuneri pentru lichidarea persoanei juridice Antena 3
25 Iul 2013   •   20:14

Consilierul prezidenţial Lăzăriou vrea Antena 3 după gratii şi implică şi Administraţia Prezidenţială în povestea asta, a declarat jurnalistul Radu Tudor, în emisiunea "La ordinea zilei", care a adăugat că există jurişti apropiaţi lui Traian Băsescu care vorbesc despre o eventuală lichidare a postului de televiziune.

Fotografia asta nu putea să fie o probă mai bună pentru ceea ce s-a întâmplat azi la DNA", a afirmat Radu Tudor, comentând astfel postarea pe pagina de Facebook a unui consilier prezidenţial unei imagini trucate reprezentând o ameninţare directă la adresa unui jurnalist Antena 3.

"Antena 3 face obiectul unor presupuneri din partea unor jurişti apropiaţi lui Traian Băsescu pentru lichidarea persoanei juridice Antena 3. Exact în formularea în care o spun. Acel jurist a spus că DNA poate, prin urmărirea penală, să ducp la lichidarea persoanei juridice", a afirmat Radu Tudor.

×
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close