Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 19 martie: Reţeaua de piloşi, vânzători de mobilă şi mecanici auto care administrează Transelectrica

Revista presei - 19 martie: Reţeaua de piloşi, vânzători de mobilă şi mecanici auto care administrează Transelectrica

Revista presei - 19 martie: Reţeaua de piloşi, vânzători de mobilă şi mecanici auto care administrează Transelectrica
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Mar 2012   •   11:36
Jurnalul Naţional: Reţeaua de piloşi, vânzători de mobilă şi mecanici auto care administrează Transelectrica. Se pregătesc un popă şi un medic legist. Transelectrica, coloana vertebrală care ţine funcţional sistemul energetic românesc, va fi transferată de la Ministerul Economiei către un alt minister. O întreagă reţea de oameni de partid, vânzători de mobilă şi mecanici auto administrează în acest moment Transelectrica.

Puterea
: Statul, prizonierul firmelor IT. Statul român a investit, în ultimii zece ani, sute de milioane de euro în programe IT de anvergură, atribuind doar câtorva firme contracte substanţiale care au generat profituri uriaşe. Dar există şi anumite riscuri la care se expun instituţiile publice de pe urma acestor proiecte IT.

Ring
: Şocant! Şefii CSM trebuie să declare că nu sunt...„acoperiţi”. A început curăţenia de primăvară-vară la vârful magistraturii sau este doar o chestiune "pur formală"? Cu trei luni înainte de alegeri, CSM le cere viitorilor membri să declare că nu sunt ofiţeri operativi sau sub acoperire.

Fin.ro: Concurenţa a iertat de la amendă mai multe companii din industria farma. Ancheta a vizat toţi marii distribuitori de medicamente din România şi a fost declanşată ca urmare a deciziei companiilor de a sista livrările de medicamente către farmacii şi spitale, în perioada februarie - octombrie 2008, pe fondul refuzului Ministerului Sănătăţii Publice de a calcula preţul medicamentelor prin raportare la evoluţia cursului valutar.

România liberă: Exclusiv. Interviu "Clipe de puşcărie". Cum a ajuns Corneliu Iacobov culturist, bibliotecar, profesor de economie şi istoric în celulă. Printre elevii săi: Genică Boerică. Acuzat că a produs o gaură de 700 de miliarde de lei vechi la Rafo Oneşti, Corneliu Iacobov a fost arestat preventiv pentru delapidare şi spălare de bani în ianuarie 2005. Acesta a acuzat la acel moment că dosarul său penal este unul "ordonat politic". Trei luni mai târziu a fost eliberat, însă procesul său se mai judecă şi astăzi, la şapte ani şi o lună de la trimiterea în judecată.



×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close