Antena 3 CNN Actualitate Media Transferul anului 2011 în televiziune. Oana Stancu şi Adrian Ursu la Antena 3

Transferul anului 2011 în televiziune. Oana Stancu şi Adrian Ursu la Antena 3

Transferul anului 2011 în televiziune. Oana Stancu şi Adrian Ursu la Antena 3
08 Mar 2011   •   22:43

Oana Stancu şi Adrian Ursu sunt noii membri ai echipei Antena 3. Cei doi jurnalişti au fost realizatorii uneia dintre cele mai urmărite emisiuni politice din România. Emisiunea celor doi a fost suspendată fără argumente, în urma unei ediţii în care preşedintele PSD a avut un conflict cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.


 
 

În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Sinteza Zilei, găzduită de Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu, cei doi jurnalişti au vorbit despre evenimentele care au precedat suspendarea emisiunii pe care o realizau.

Adrian Ursu vorbeşte despre un precedent periculos, în care premierul Emil Boc s-a folosit de un articol din Constituţie care suspendă temporar drepturile cetăţeneşti pentru a micşora pensiile şi salariile.

În opinia jurnalistului, acest lucru indică faptul că cei de la putere sunt în stare de orice pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit.

O astfel de conduită a oamenilor politici aflaţi la conducere este foarte periculoasă, făcând posibile orice fel de abuzuri din partea celor care deţin puterea, fie că este vorba de scoaterea unei televiziuni din grila de programe sau de suspectarea oricărui cetăţean pentru orice.



 


Oana Stancu a promis, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei, că nu mai are de gând să tacă în privinţa lucrurilor care nu se văd şi despre care nu se vorbeşte.
 

Jurnalista aminteşte un moment din cadrul emisiunii Ora de Foc, când un invitat care vorbea despre un caz de corupţie a primit un mesaj pe telefonul mobil, în care era ameninţat.

Noua membră a echipei Antena 3 a trecut în revistă evenimente grave, în care persoane au fost ameninţate sau intimidate pentru a păstra tăcerea sau a lua anumite hotărâri.
 





×
Subiecte în articol: oana stancu Adrian Ursu Editie Speciala
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close