Antena 3 CNN Actualitate Media Urmăreşte sâmbătă la Antena 3 ediţii speciale News Magazine, Exces de putere şi Q&A

Urmăreşte sâmbătă la Antena 3 ediţii speciale News Magazine, Exces de putere şi Q&A

Urmăreşte sâmbătă la Antena 3 ediţii speciale News Magazine, Exces de putere şi Q&A
23 Dec 2011   •   23:27

Antena 3 a pregătit pentru sâmbătă, în ajunul Crăciunului, un program de sărbătoare. De la ora 10.00, vei urmări o ediţie aparte a emisiunii News Magazine. Niels Schnecker va merge într-o gospodărie din Miercurea Sibiului, loc în care veţi fi părtaşi la toate pregătirile specifice pentru Crăciun. Veţi vedea cum se face pâinea tradiţională de casă, cum se coace cozonacul, cum se fac sarmalele şi, evident, nu vor lipsi colindătorii. De asemenea, vă veţi putea aminti cum era Crăciunul comunist, veţi vedea cum petrec parlamentarii această sărbătoare, iar nutriţionistul vă va spune cum să vă bucuraţi de bunătăţile de Crăciun, fără să aveţi apoi probleme de sănătate.

Seara, la Exces de putere, ora 18.50, Oana Stancu îţi va oferi detaliile unei anchete nebănuite şi vei afla cine îi urmăreşte cu nuiaua pe Victor Ponta, Daniel Constantin şi Dana Grecu.

De la ora 21.30, la Q&A, Alessandra Stoicescu îţi aduce, în premieră, un interviu cu Ion Iliescu, realizat în ultima lui săptămână petrecută la Cotroceni. Omul care a ţinut frâiele României mai bine de 10 ani deschide porţile istoriei şi ne face un tur complet al Palatului Cotroceni.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close