Antena 3 CNN Actualitate Media Vedetă la televizor în România, căutată de poliție

Vedetă la televizor în România, căutată de poliție

Vedetă la televizor în România, căutată de poliție
24 Mai 2016   •   17:43

Poveste desprinsă parcă din filmele de comedie pentru polițiștii din Iași! Aceștia încearcă de mai bine de un an să dea de urma unei femei care vrăjește bărbații și îi lasă fără bani. În tot acest timp, ea își vede liniștită de viață, ba chiar face și carieră la TV, scrie Libertatea.

Aura Blăniță, o femeie trecută de 40 de ani din Vaslui, are o meserie mai puțin obișnuită. Este cuceritoare de profesie – ademenește bărbați, îi face să se îndrăgostească de ea, apoi îi lasă fără bani. În urmă cu mai bine de cinci ani, primul care i-a căzut în plasă a fost un chirurg din Iași. Aura l-a făcut să creadă că este o polițistă în misiune.

„Am hotărât să ne căsătorim, m-a asigurat de faptul că s-a rezolvat transferul la IPJ Iaşi. A susţinut timp de două luni că face serviciul la Iaşi, în cadrul unor ture, toate acestea coincideau cu zilele mele de gardă. Îmi pomenea despre diverse nume, unele dintre ele despre care ştiam că aparţin unor ofiţeri ieşeni. Cred că se insipra din cazurile reale date la ştiri. Mai mult, am constatat că avea în telefonul personal numerele reale ale unor ofiţeri ieşeni. În septembrie 2012 mi-a comunicat că se transferă la SRI Iaşi. Nu vorbea decât despre şeful ei, colonel Popa, şi îmi povestea diverse situaţii din lumea arabă, spunând că e specialistă pe acest domeniu”, le-a povestit medicul chirurg procurorilor.

×
Subiecte în articol: vedeta tv Politie inselatorie
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close