Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta: Traian Băsescu se lăuda că a avut note proaste la şcoală

Victor Ponta: Traian Băsescu se lăuda că a avut note proaste la şcoală

Victor Ponta: Traian Băsescu se lăuda că a avut note proaste la şcoală
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Iun 2011   •   22:05
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost invitatul realizatorilor Oana Stancu şi Adrian Ursu în emisiunea „Ediţie specială” de vineri seară. Ponta a arătat că Traian Băsescu a fost întotdeauna mitocan, că preşedintele nu face nimic decât să îşi urmărească interesul, dar că de aceste lucruri şi-au dat seama „intelectualii lui Băsescu” ceva mai greu.

"Ăsta este Băsescu, este cel care s-a lăudat cu faptul că a avut note proaste la şcoală, cel care se lăuda cu ce avea prin porturi”, a adăugat Ponta.

De asemenea, preşedintele PSD a arătat că "domnul Băsescu, în calitate de supravieţuitor, s-a încurcat în propriul ghem, s-a înconjurat de oameni de o din ce în ce mai slabă factură. Cu Elena Udrea şi Roberta Anastase cam ăsta este rezultatul, de la Pleşu şi Renate Weber.”
 


Ponta a specificat şi că acest comportament al preşedintelui Băsescu, reacţiile sale, sunt cele ale unui om enervat că cineva îl mai critică: Antonescu, dacă îl critică, este securist, a avut dosar, eu fur bani, m-a prins Blejnar. Acesta este adevăratul Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte negocierile de la Cotroceni, Ponta a arătat că opoziţia nu s-a dus la Cotroceni pentru preşedinte, ci pentru „cei care se uitau”, cei 10-15% care încă mai au încredere în Traian Băsescu.

Ponta şi-a manifestat şi dispreţul faţă de preşedintele României: "A încercat să arate cât de răi sunt maghiarii. A încercat să le trimită o capcană extrem de periculoasă, adică dăm doar secuiilor Harghita şi Covasna, iar maghiariilor din restul judeţelor Transilvaniei nu le dăm nimic. Liderii UDMR au respins oferta şi de două săptămâni discutăm despre o gogoaşă a lui Băsescu" a relatat Victor Ponta.
 



×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close