Antena 3 CNN Actualitate Încă un medic din România, cu paralizie temporară după vaccinul contra COVID: "Noaptea, mă simţeam foarte moleşit, n-am putut să mă mişc"

Încă un medic din România, cu paralizie temporară după vaccinul contra COVID: "Noaptea, mă simţeam foarte moleşit, n-am putut să mă mişc"

Încă un medic din România, după cadrul medical de la Vâlcea, spune că a suferit o paralizie temporară după ce s-a vaccinat anti Sars CoV-2. 

Încă un medic din România, cu paralizie temporară după vaccinul contra COVID: "Noaptea, mă simţeam foarte moleşit, n-am putut să mă mişc"
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   12:00

Este vorba despre un cadru medical din Cluj, care spune că a început să se simtă rău după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin. 

Este al doilea caz, după cel al asistentei medicale de la Vâlcea, care a avut simptome similare. 

Medic: Noaptea a fost ca o semiparalizie în zona respectivă, dar după 3 ore de somn mi-am revenit

"Când m-am trezit, deja mă simţeam foarte moleşit, cu cefalee, dureri musculare, greaţă, ameţeală, iar noaptea, când m-am trezit n-am putut să mă mişc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care a fost administrată prima doză.

Mi s-a recomandat să nu iau antiinflamatoare 14 zile, am luat Teraflu şi magneziu efervescent, m-am pus în pat, după 3 ore de somn, mi-am revenit.

La a doua doză administrată nu a fost nicio reacţie adversă, totul normal, nici măcar durere la zona locală", a spus medicul rezident din Cluj, într-o intervenţie la Antena 3.

El nu este internat în prezent şi a avut COVID-19 în octombrie 2020.

O doctoriţă din Vâlcea a paralizat după rapel! Ultimele informaţii despre starea medicului

Caz bizar înregistrat de un medic din ţară, după cea de-a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului. Este vorba despre un medic ORL din Vâlcea care, după rapelul la vaccinul COVID, ar fi avut reacţii îngrijorătoare, potrivit arenavalceana.ro.

Mai exact, surse din Spitalul Judeţean de Urgenţă susţin că medicul ORL ar fi suferit o paralizie facială temporară după rapel şi ar fi rămas inconştientă.

Femeia şi-a revenit însă repede şi ar fi mers la o unitate sanitară dintr-un centru privat, pentru investigaţii suplimentare. Doctoriţa este tânără, şi-a revenit repede şi nu suferă de alte boli.

×
Subiecte în articol: medic paralizie vaccin COVID-19 Cluj
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close