Antena 3 CNN Actualitate Prof. Virgil Păunescu de la Oncogen Timișoara este infectat cu coronavirus. Era vaccinat cu propriul ser anti-COVID

Prof. Virgil Păunescu de la Oncogen Timișoara este infectat cu coronavirus. Era vaccinat cu propriul ser anti-COVID

Prof. Virgil Păunescu, medicul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs chiar de el, este infectat cu coronavirus.

Prof. Virgil Păunescu de la Oncogen Timișoara este infectat cu coronavirus. Era vaccinat cu propriul ser anti-COVID
de Alexandra Dima    |    18 Oct 2021   •   22:32

Medicul Virgil Păunescu de la Centrul de cercetare Oncogen de pe lângă Spitalul Județean Timișoara s-a îmbolnăvit de COVID-19. 

Potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro, doctorul nu s-ar fi vaccinat pana acum cu vreunul dintre serurile oficiale folosite în Romania.

Medicul Virgil Paunescu a început să tușească încă de vineri, iar la scurt timp după testare a venit și rezultatul pozitiv.

În primăvara anului trecut, acesta anunța că a descoperit un vaccin împotriva coronavirusului și l-a administrat lui însuși.

”Am decis să-mi administrez eu primul vaccinul dezvoltat la Oncogen, sa fiu eu primul voluntar. Ca urmare pe data de 14 Aprilie m-am vaccinat cu prima doză, iar in data de 28 Aprilie mi-am administrat a doua doza de vaccin”, a anunțat Virgil Paunescu, plângându-se de lipsa finanțării pentru cercetarea sa.

La începutul acestui an, profesorul Virgil Păunescu avertiza cu privire la gravitatea noilor mutații ale coronavirusului.

”Noi am făcut un studiu pe ceea ce s-a secvențializat până acum în România. Din 100-120 de pacienți de la care s-a recoltat virus și s-a făcut secvențializare, 25 aveau mutații fără mari consecințe. E un procent care ne-a surprins și nu ne-a surprins.

E un virus nou, instabil, care se pretează la mutații foarte ușor și tocmai în acest lucru constă și periculozitatea lui”, a spus Păunescu, la Antena 3. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Virgil Păunescu Timisoara coronavirus
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close