Antena 3 CNN Actualitate Ea este Meliss, copila de 14 ani care a murit după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Ea este Meliss, copila de 14 ani care a murit după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Meliss a murit în această după-amiază, la doar 14 ani, înjunghiată de un adolescent de 17 ani. Nimeni nu știe motivul care a dus la această tragedie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   18:58

Din primele informații se pare că Meliss, alături de un prieten în vârstă de 19 ani, alergau în Grădina Botanică din Craiova.  

Există, în acest moment, două ipoteze. Fie agresorul, de 17 ani, i-a văzut împreună și a fost gelos, motiv pentru care a încercat să îl înjunghie pe tânăr și a ucis-o și pe Melissa, deoarece adolescenta era martor la crimă, fie cei doi băieți ar fi avut o altercație înainte și agresorul s-a răzbunat.  

Din primele informații, se pare că adolescentul de 17 ani care a ucis-o pe Melissa și l-a rănit grav pe prietenul ei era elev la Liceul Militar din Craiova.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imediat după atac, acesta a plecat de la locul faptei, plimbându-se pe alee, fără să alerge. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.  

Un trecător a sunat la 112, anunțând că în parc se află doi tineri plini de sânge, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească.  

La acel moment, în Grădină se afla foarte puțină lume.  

Meliss susținuse Evaluarea Națională iar mâine urma să primească rezultatele. Din păcate, viața i-a fost curmată mult prea devreme.

Pe de altă parte, prietenul ei urma să susțină mâine una dintre probele de bacalaureat. 

×
Subiecte în articol: Meliss Grădina botanică Craiova
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close