x close

Membrii unei grupări extremiste maghiare instigă la violenţă de Ziua Naţională a României. Vezi ce vor să facă

de Antena3.ro    |    25 Noi 2011   •   15:35
Membrii unei grupări extremiste maghiare instigă la violenţă de Ziua Naţională a României. Vezi ce vor să facă 429 Foto: Mediafax

Membrii unei grupări extremiste maghiare instigă la violenţă de Ziua Naţională a României. Pe site-ul grupării ultra-naţionaliste, liderii organizaţiei îi îndeamnă pe maghiari să vină în număr mare la Miercurea Ciuc pe 1 Decembrie pentru a opri manifestaţia organizată de „Noii Dreaptă“. Gruparea este aceeaşi care anul trecut, de Ziua Naţională a României a ars steagul ţării noastre la Sfântu Gheorghe.

Extremiştii maghiari spun pe site-ul grupării că vor termina odată pentru totdeauna cu şovinismul şi xenofobismul Noua Dreaptă, pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Ultra-naţionaliştii maghiari sunt de părere că Noua Dreaptă va sărbători, de fapt, pierderea Ardealului de către Ungaria şi instigă maghiarii să vină în număr mare să participe la o contra-manifestaţie.

Membrii gruprii celor 64 de Comitate sunt aceeaşi care, anul trecut, de Ziua Naţională a României au ars steagul ţării noastre la Sfântu Gheorghe. La contramanifestaţia de 1 decembrie ca participa şi preşedintele extremiştilor, László Toroczkai.

 
Get Adobe Flash player

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati