Antena 3 CNN Actualitate Membru CNA, reacţie la tensiunile politice: "Solicit public PSD-ului să informeze poporul"

Membru CNA, reacţie la tensiunile politice: "Solicit public PSD-ului să informeze poporul"

Membru CNA, reacţie la tensiunile politice: "Solicit public PSD-ului să informeze poporul"
de S.T.    |    03 Apr 2019   •   20:45

Radu Herjeu, membru CNA, a reacţionat după declarațiile făcute de Timmermans și Tajani vizavi de justiția din România.

"Eu solicit public PSD-ului să informeze poporul cu cât îi recompensează pe agenții săi electorali, Timmermans și Tajani? Pentru că e clar pentru oricine cu mai mult de 3 neuroni că, de fiecare dată când unul dintre ei deschide gura pentru a certa și amenința România că nu face și nu drege, 100 de cetățeni indeciși până acum se hotărăsc să meargă la vot și să pună ștampila pe social-democrați! (sau pe ALDE).
PS. Pentru cititorii și editorii hotnews, acesta este un pamflet. Mai puțin ultima parte", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Comisia Europeană a avertizat miercuri România să revină pe calea unui proces de reformă în justiţie corect şi să se abţină de la orice măsuri care ar însemna regres în privinţa statului de drept.

"România trebuie să revină urgent la un proces de reformă corect, asta înseamnă paşi înainte, nu înapoi, şi înseamnă şi să se abţină de la orice măsuri care ar putea să ducă la un regres al tuturor lucrurilor care s-au realizat în ultimii ani'', a declarat prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, într-o conferinţă de presă la Bruxelles, după reuniunea săptămânală a Colegiului Comisarilor.

Citiţi şi:

12 ambasade la București reacționează: Cerem Guvernului să se abțină de la modificări în domeniul justiției care slăbesc statul de drept

Frans Timmermans, afirmații dure despre statul de drept în România: Avertizez Guvernul român să nu întreprindă acţiuni care să afecteze sistemul judiciar

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close