Antena 3 CNN Actualitate ”El nu merita să fie acolo! A fost ultima dată când ne-am văzut cel mai bun prieten!” Mesaj în lacrimi pentru Sebi, tânărul ucis la 2 Mai

”El nu merita să fie acolo! A fost ultima dată când ne-am văzut cel mai bun prieten!” Mesaj în lacrimi pentru Sebi, tânărul ucis la 2 Mai

Clipe dramatice trăite astăzi de familiile celor doi tineri uciși în stațiunea 2 Mai de un șofer drogat.

de Laura Dinu    |    22 Aug 2023   •   15:54

Roberta și Sebi au fost conduși astăzi pe ultimul drum. Între timp, nicio demisie și nicio demitere.

Colegii lui Sebi au fost prezenți la înmormântare îmbrăcați în alb. Aceștia și-au arătat revolta față de instituțiile statului despre care spun că nu își fac treaba.

”Este a mia oară când instituțiile care se presupune că ar trebui să ne protejeze și să aibă grijă de noi și să ne ofere siguranță și încredere, cum chiar ele susțin, ne-au dezamăgit. Astăzi a fost ultima dată când ne-am putut vedea cel mai bun prieten. El nu merita să fie acolo și sper că, dacă oamenii responsabili pentru moartea lui se uită acum la mine, să își dea seama că nu distrug doar o familie, sau două, sau trei, ci distrug o generație întreagă, pentru că niciunul dintre noi nu va mai fi la fel de astăzi.

Citește și: ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Noi imagini șocante cu tânărul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

Nu banii sunt problema pentru care noi plecăm din țară, ci voi sunteți! Voi toți care ne-ați greșit de atâtea ori și nu ne dați niciun motiv pentru care să rămânem aici. Nu pot spune mai mult de atât, nu am cuvinte să spun mai mult de atât! Nu doresc nimănui să simtă ce simțim noi și familiile prietenilor noștri în aceste momente. Tot ce vrem și tot ce se mai poate face este o anumită ”dreptate”, pentru că pe ei nu o să îi mai aducă nimeni niciodată înapoi”, a declarat o prietenă a lui Sebi.

”Aș vrea să cred că se va face dreptate, sper din tot sufletul ca cei care au autoritate și care pot face dreptate în această situație să se gândească o secundă la toate momentele prin care noi trecem acum și să se gândească că putea fi oricine în locul nostru. Sper din tot sufletul...”, a mai spus tânăra. 

Citește și: ”A intrat în noi!” Darius, unul dintre tinerii spulberați de mașina condusă de Vlad Pascu, la 2 Mai, a povestit ce s-a întâmplat în dimineața tragediei

Fata a avut și un mesaj pentru autorități. 

”Nu aș vrea să spun nimic mai mult decât să faceți dreptate. Să le faceți dreptate lui Sebi și Roberta pentru că ei nu ar trebui să fie acum într-un cimitir”. 

În ceea ce îl privește pe băiatul drogat care i-a spulberat pe cei doi tineri, tânăra spune că, pentru ea, ”acest personaj nu există”. 

”Pentru mine acest personaj nu este om. Nu aș putea avea un mesaj pentru el! Pentru părinții lui, le-aș spune doar atât: și dumneavoastră aveți un copil și imaginați-vă că ar fi fost el în situația Robertei sau a lui Sebi. Vă întreb doar ce ați fi făcut atunci...”, a conchis tânăra la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: 2 Mai accident
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close