Antena 3 CNN Actualitate "Este un test. Să credeți în Dumnezeu!": Mesajul lui Gigi Becali pentru fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală teribilă

"Este un test. Să credeți în Dumnezeu!": Mesajul lui Gigi Becali pentru fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală teribilă

Gigi Becali i-a transmis un mesaj emoționant, fiicei lui Meme Stoica, în momentul în care a fost diagnosticată cu o boală grea. Teodora a mărturisit că a făcut metastaze la plămâni, coloană și os.

"Este un test. Să credeți în Dumnezeu!": Mesajul lui Gigi Becali pentru fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală teribilă
Sursa foto: gsp.ro | Facebook | Teodora Stoica
de Ioana Mircea    |    25 Iul 2023   •   18:23

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a povestit în cadrul unui podcast greutățile prin care a trecut în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer, la 25 de ani.

"Mi-a fost frică să vorbesc despre asta, pentru că nu îmi place să dau putere unei boli. Mă operez - a trebuit să fie tiroidectomie totală (eliminarea unei părți sau a întregii glande tiroide) că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la os. Nu plâng. Eu nici n-am știut de metastazele la os, am aflat după mult timp", a povestit fata.

Totodată, ea a mărturisit și ce mesaj i-a transmis Gigi Becali când a aflat vestea teribilă.

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"

"Ăsta este un test, o să treci peste cu bine. Dar asta este toată ideea, să credeți în Dumnezeu”. Și cumva așa a fost. Odată ce mă rugam și mergeam la biserică, au dispărut cumva problemele. Și acum mă bucur de ce am, de clipa prezentă", a spus Teodora, în cadrul podcastului  Acasă La Măruță.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close