Antena 3 CNN Actualitate "Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri!". Mesaj RO-Alert în Galaţi, după bombardamentele din portul Reni

"Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri!". Mesaj RO-Alert în Galaţi, după bombardamentele din portul Reni

Oamenii din Galaţi au primit un mesaj RO-Alert, noaptea trecută, prin care erau avertizaţi că "există posibilitatea căderii unor obiecte" din cer.

de Gabi Vlad    |    13 Sep 2023   •   08:17

Mesajul RO-Alert, trimis de autorităţi pentru românii care locuiesc în zona de nord a oraşului Galaţi, în apropiere de şantierul naval, nu a detaliat, în schimb, cauza posibilităţii ăderii unor obiecte din cer.

Totuşi, oamenii au realizat că este vorba despre un nou atac cu drone şi rachete asupra porturilor ucrainene de la Dunăre, respectiv Reni şi Izmail.

Citeşte şi: Locul în care vor sta românii din Deltă în timpul atacurilor ruseşti cu drone | MApN anunţă noi măsuri de urgenţă

"Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri şi pereţi exteriori. Durata estimată: 90 de minute", a fost mesajul RO-Alert primit de români.

×
Subiecte în articol: ro-alert Portul Reni Galați
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close