Antena 3 CNN Actualitate Mesaje de susținere pentru Antena 3. „Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă!” „Vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la Cotroceni”

Mesaje de susținere pentru Antena 3. „Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă!” „Vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la Cotroceni”

Mesaje de susținere pentru Antena 3. „Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă!” „Vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la Cotroceni”
15 Feb 2016   •   19:16
Telespectatorii Antena 3 și cititorii site-ului www.antena 3.ro au postat pe Facebook sute de mesaje de susținere, după ce inspectorii ANAF au emis ordin de evacuare a sediilor Antena 3 în termen de cinci zile.

„Nu pot să-mi imaginez ce se întâmplă cu ANTENA3. Sunt consternată - nu poți evacua un apartament în cinci zile, darămite un sediu de televiziune. Sunt extrem de emotionată. Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă”, a scris Magdalena Stan.

Citiți și: Mii de telespectatori, alături de Antena 3. „E un adevărat atentat la democrația din România”

„PREȘEDINTELE, Guvernul, trebuie să găsească modalități de a nu se suprima libertatea presei, dreptul la exprimare, toată presa din ȚARĂ trebuie să vină în ajutorul vostru, de a nu se aplica asemenea măsuri aberante de suprimare! Noi vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la COTROCENI pentru a va apăra libertatea de exprimare, libertatea presei, altceva nu avem, nu avem case,vile, păduri, netc! Cei care au spații și vor să facă un bine țării și ei să primească chirie, o pot face acum cât se mai poate! Acum se vede cât am regresat, încât ne aflăm la nivelul anilor 50', aceste măsuri sunt staliniste! La noi este o democrație stalinistă! Demisia celor ce nu vor democrație adevarată !” - Emil

„Sunt alături de voi. Nu cedați”, scrie Cotenescu Tiberiu.

Puteți posta mesajele dumneavoastră pe pagina de Facebook Antena 3 România.

Antena 3 și Observator riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de astăzi.


×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close