x close

Mesaje de susținere pentru Antena 3. „Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă!” „Vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la Cotroceni”

15 Feb 2016   •   19:16
Mesaje de susținere pentru Antena 3. „Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă!” „Vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la Cotroceni”
Telespectatorii Antena 3 și cititorii site-ului www.antena 3.ro au postat pe Facebook sute de mesaje de susținere, după ce inspectorii ANAF au emis ordin de evacuare a sediilor Antena 3 în termen de cinci zile.

„Nu pot să-mi imaginez ce se întâmplă cu ANTENA3. Sunt consternată - nu poți evacua un apartament în cinci zile, darămite un sediu de televiziune. Sunt extrem de emotionată. Trebuie să se facă ceva. Ieșim în stradă”, a scris Magdalena Stan.

Citiți și: Mii de telespectatori, alături de Antena 3. „E un adevărat atentat la democrația din România”

„PREȘEDINTELE, Guvernul, trebuie să găsească modalități de a nu se suprima libertatea presei, dreptul la exprimare, toată presa din ȚARĂ trebuie să vină în ajutorul vostru, de a nu se aplica asemenea măsuri aberante de suprimare! Noi vă sprijinim cu ieșirea în fața Guvernului și la COTROCENI pentru a va apăra libertatea de exprimare, libertatea presei, altceva nu avem, nu avem case,vile, păduri, netc! Cei care au spații și vor să facă un bine țării și ei să primească chirie, o pot face acum cât se mai poate! Acum se vede cât am regresat, încât ne aflăm la nivelul anilor 50', aceste măsuri sunt staliniste! La noi este o democrație stalinistă! Demisia celor ce nu vor democrație adevarată !” - Emil

„Sunt alături de voi. Nu cedați”, scrie Cotenescu Tiberiu.

Puteți posta mesajele dumneavoastră pe pagina de Facebook Antena 3 România.

Antena 3 și Observator riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de astăzi.


Citeşte mai multe despre:

post confiscat Antena 3
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati