Antena 3 CNN Actualitate Camelia Voiculescu, despre trecerea televiziunilor Intact la HD: Am fost verticali și așa vom rămâne cel puțin în următorii 100 de ani

Camelia Voiculescu, despre trecerea televiziunilor Intact la HD: Am fost verticali și așa vom rămâne cel puțin în următorii 100 de ani

Camelia Voiculescu, despre trecerea televiziunilor Intact la HD: Am fost verticali și așa vom rămâne cel puțin în următorii 100 de ani
28 Noi 2016   •   20:51

Camelia Voiculescu, președinte Intact Media Group, a transmis un mesaj în prima zi de emisie HD a posturilor TV Intact.

''Am trăit împreună, în ultimii ani, sentimente intense, de speranță, revoltă sau emoție care ne-au unit mai mult ca niciodată.

Am depășit situații ce păreau insurmontabile. Le-am depășit, nu pentru că am folosit cele mai înalte tehnologii, ci pentru că am avut cei mai buni profesioniști din industria media. Oameni care gândesc cu sufletul, colegi smart și foarte creativi, artiști pasionați, jurnaliști determinați și un management extrem de bun.

Astăzi ne bucurăm de cea mai nouă tehnologie, echipamente de ultimă generație care ne conferă mândria de a fi, în România, televiziunile cele mai upgradate din punct de vedere tehnic.

A fost una dintre cele mai complexe și complicate transformări. Faptul că am avut curajul de a alege tehnologii atât de avansate a atras după sine o mulțime de necunoscute, încercări, dar și lansarea unor produse inedite pe piața din România, absolut fabuloase.

Am știut să facem diferența în viețile telespectatorilor noștri care ne-au girat și onorat cu încrederea lor. Am ridicat ochii cu mult curaj, am reușit să le oferim programe de divertisment și informație de cea mai bună calitate.

Vă rog să nu încetați să ascultați, să vă mirați, să greșiți și să iertați.

Ne-am bazat întotdeauna pe propriile puteri, am fost verticali și așa vom rămâne, de la generație la generație, cel puțin în următorii 100 de ani".

Vă mulțumesc, în numele meu și al familiei mele'', este mesajul Cameliei Voiculescu.

 

Antena 1 HD și Antena 3 HD. Unde poți vedea posturile Intact în formatul HD - poziția oficială a trustului

×
Subiecte în articol: Intact Media Group antena 3 hd
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close