Antena 3 Actualitate Mesajul premierului Viorica Dăncilă de 8 Martie: „Am încredere în mine şi le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele”

Mesajul premierului Viorica Dăncilă de 8 Martie: „Am încredere în mine şi le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele”

de S.T.    |    08 Mar 2019   •   08:55
Mesajul premierului Viorica Dăncilă de 8 Martie: „Am încredere în mine şi le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că are încredere în ea şi le-a îndemnat pe toate femeile din România să aibă încredere în ele.

„Gândiţi-vă că sunt prima femeie prim-ministru a României şi trebuie să demonstrez românilor că ceea ce am promis se transformă în realitate, dar, în acelaşi timp, modul în care voi gestiona această sarcină importantă şi deloc uşoară, aşa cum am spus, poate avea impact asupra promovării multor femei în funcţii de conducere în România. Pentru mine este o luptă să demonstrez că o femeie are capacitatea de a conduce Guvernul României, de a realiza cât mai multe lucruri, iar pe de altă parte, trebuie să arăt în numele tuturor femeilor din România că o femeie poate face lucruri la fel de bune sau chiar mult mai bune decât un bărbat. Am încredere în mine şi le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele, să încerce să depăşească toate barierele pe care le au în cale”, a spus Viorica Dăncilă la un post de televiziune.

Premierul a adăugat că dacă femeile nu au încredere în ele, nu pot cere celorlalţi să creadă în ele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close